Ingenjörsstudent med intresse för visionsteknik och automation? Se hit!

Ingenjörsstudent med intresse för visionsteknik och automation? Se hit!

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd till Stokvis Tapes. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor eller funderingar kring processen ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (elin.karlsson@studentwork.com). Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!Dina arbetsuppgifter


På Stokvis Tapes kommer du att jobba i projektform. Projekt ett handlar om visionssystem där du själv kommer att planera, ta fram och bygga upp en teststation och ett arbetssystem där man placerar komponenter på ett löpande band. Visionssystemet, som är utrustat med en kamera och belysning, kommer sedan att godkänna eller underkänna komponenten och mekaniskt separera dem beroende på utfallet. Visionssystemet sköter alltså efterkontroller av komponenterna.

Projekt två är fortfarande i planeringsfas men tanken är att detta ska starta under hösten/vintern 2018. Projekt två går ut på att integrera visionsteknik i en rotationsstans process. Detta är alltså snarare en processövervakning där samma teknik används och material, maskin och verktyg ska synka med varandra.

Omfattning: Extrajobb, deltid

Start: Omgående

Din profil

Vi söker dig som studerar till ingenjör och har minst ett år kvar av dina studier. Relevant inriktning kan exempelvis vara automation, el eller maskinteknik/tillverkning där du har kommit i kontakt med visionsteknik och/eller visionsapplikationer. Det är meriterande om du har kunskaper om eller känner till Omron sen tidigare.

Som person bör du vara lösningsorienterad, strukturerad, tekniskt intresserad och ha ett öga för detaljer. Då arbetet är självständigt krävs det att du är bra på att planera och lägga upp dina dagar, samtidigt som du också vågar be om hjälp de gånger du faktiskt kör fast.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stokvis Tapes är världens största oberoende tejpkonverterare och finns i 25 länder. Som oberoende tejpleverantör erbjuder de branschens bästa och mest effektiva lösningar som även kan individanpassas efter kundens önskemål. Stokvis Tapes levererar självhäftande produkter inom olika segment som bland annat bil-, bygg och metallindustrin samt medicintekniska produkter till sjukhus etc. Du kommer i denna roll att tillhöra den medicintekniska avdelningen.