Säljare Norrköping/Nyköping

Säljare Norrköping/Nyköping

Stena Recycling i Norrköping/Nyköping söker en nyfiken och driven säljare!

Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära återvinningslösningar inom alla typer av verksamheter. Vi är ca 1600 medarbetare på 90 anläggningar runt om i Sverige. För oss är en trygg arbetsplats viktigt och vi sätter alltid säkerheten först. Vi är ett bolag som kan erbjuda utveckling i många riktningar och vi uppmuntrar våra medarbetare att prova på olika roller och områden. När våra medarbetare växer, växer vi som företag. På vår karriärportal kan du läsa mer om några av våra medarbetare och du kan också följa vår vardag på Instagram @lifeatstenarecycling.

Din roll hos oss
Vill du vara med i ett vinnande säljteam? Vi söker nu en ny kollega! Du blir en viktig del i en grupp där samarbete, glädje och omtanke är ledord. Vi är ett riktigt bra gäng som jobbar i en trygg och säker miljö där vi ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

I rollen som säljare kommer du att få identifiera nya kunder och affärsmöjligheter samt förvalta befintlig kundstock genom att odla långsiktiga affärsrelationer. Du är ansvarig för egna kunder och förstår kundens verksamhet och på vilket sätt våra lösningar kan bidra till värde genom förenklad hantering av verksamhetens restprodukter. I din roll utbildar du också kunder i bland annat material och sortering. Du besöker dina kunder som finns i regionen, vilket innebär att resor förekommer i tjänsten. Du kommer att arbeta brett inom våra olika marknadssegment och ditt upptagningsområde är Östergötland med huvudfokus på Norrköping/Nyköping. Tjänsten är på heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?
Det viktigaste för oss är din attityd, ditt driv och din vilja att vara med och bidra till vår fortsatta framgång. Du har ett intresse för hållbar återvinning och arbetets karaktär förutsätter att du som person är självgående, resultatinriktad och brinner för att skapa nya relationer. Har du dessutom erfarenhet av tjänsteförsäljning, uppsökande försäljning samt arbete i CRM-system eller liknande, finns goda förutsättningar att vi är en bra matchning för varandra. Gymnasial utbildning och B-körkort är ett krav.

För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.

Ansökan
Låter detta som ditt nästa jobb? Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så ansök därför gärna redan idag eller senast 2021-05-15. Vi använder oss av personlighets- och problemlösningstester som en del av urvalsprocessen, tillämpar sex månaders provanställning och gör bakgrundskontroll.

Har du frågor som inte besvaras av annonsen eller på www.stenarecycling.se får du gärna höra av dig till rekryterande chef Linda Tegnestål på tfn 010-445 5836.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stenarecycling.se/
Sista ansökningsdag 15 maj 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära återvinningslösningar inom alla typer av verksamheter. Vi är ca 1600 medarbetare på 90 anläggningar runt om i Sverige. För oss är en trygg arbetsplats viktigt och vi sätter alltid säkerheten först. Vi är ett bolag som kan erbjuda utveckling i många riktningar och vi uppmuntrar våra medarbetare att prova på olika roller och områden. När våra medarbetare växer, växer vi som företag. På vår karriärportal https://www.stenarecycling.se/karriarportal kan du läsa mer om några av våra medarbetare och du kan också följa vår vardag på Instagram @lifeatstenarecycling.