Kundansvarig utesäljare med gnista av stål till Norrköping

Kundansvarig utesäljare med gnista av stål till Norrköping

Vill du driva och utveckla affärer inom ett internationellt företag? STAPPERT Sverige erbjuder ett unikt sortiment av rostfria produkter i kombination med kunskap, engagemang och effektiv distribution till industrikunder på den Nordiska marknaden.

STAPPERT är inne i en tillväxtfas och letar nu efter sin nästa utesäljare till Norrköping som vill ta chansen att växa tillsammans med dem.

Om kundföretaget

STAPPERT med säte i Dusseldorf är en ledande lagerhållare och distributör av rostfria produkter i Europa. STAPPERT ingår i Jacquet Metal Service group. I Sverige omsätter vi drygt 280 miljoner kronor och finns representerade i Älmhult med lager och kontor samt försäljningskontor i Malmö, Norrköping och Kungsbacka.

Läs mer:
https://sverige.stappert.biz/

Dina arbetsuppgifter

Din roll blir att ansvara för en befintlig kundplattform/kundstock samt att utveckla regionens affärer. Du kommer att ha ett nära samarbete med innesäljare, vilka du bistår med affärsinformation om kunderna. Du kommer att ingå i ett kompetent och engagerat säljteam på ca tio säljare och en nära dialog med din försäljningschef kommer att finnas där beslutsvägarna är korta.

Övriga ansvarsområden som inkluderas i rollen,
  • Planera och genomföra kundbesök hos befintliga kunder samt nykundsbearbetning
  • Ansvara för att budget följs samt vara delaktig i budgetarbetet
  • Uppföljning av dina kunder, ta emot reklamationer
  • Registrering i CRM - och affärssystem
Resor förekommer i tjänsten. Området utgår från Norrköping med omnejd och sträcker sig norr över. Oreglerad arbetstid.

Din profil

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av försäljning från stål - och metallbranschen. I rollen som säljare behöver du kunna kommunicera på både svenska och engelska obehindrat. B-körkort är ett krav.

Är du en säljare som är van vid att skapa långsiktiga affärsrelationer och trivs i möten med olika människor kommer du att passa bra in i rollen som utesäljare. Du är strukturerad i ditt arbete och har en god förmåga att planera och prioritera. Du förstår vikten av att driva affärer till avslut, men även vikten av uppföljning. Kan du dessutom relatera till STAPPERTS värdeord; långsiktighet, ansvarstagande, öppenhet och resultat är det dig vi letar efter.

Övrig information:
  • Fast lön
  • Tillträde enligt överenskommelse
  • Löpande urval, så ansök redan idag eller tipsa en vän.
Om kunden

I den här rekryteringen har STAPPERT valt att samarbeta med rekryteringsföretaget OnePartnerGroup.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 10 feb (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se