Solution Architect - Stadium

Solution Architect - Stadium

Vill du vara med att forma och skapa framtidens retail? Stadium är redan nu på många sätt ledande inom området och har nyligen tagit stora kliv för att fortsätta satsningen där de nu siktar på att ha en IT av absolut högsta klass.

Vi söker nu dig som vill bygga framtiden med oss genom att arbeta brett med tekniska lösningar och nära verksamhet samt affär. En spännande roll där du kommer få givande kontakter och komplexa utmaningar!

Dina arbetsuppgifter

Du blir här en del av teamet Develop & Solution som består av ca 10 medarbetare. Du kommer få en varierad och spännande vardag med kommunikationsytor brett i organisationen där du identifierar behov, krav och möjligheter för att sedan översätta till tekniska lösningsförslag. Det ligger i ditt ansvar att designa, specificera och dokumentera lösningen baserat på affärskrav och presentera beställningar med krav för extern utvecklingspartner. Du kommer röra dig i hela skiktet; verksamhet, enterprise, infrastruktur och mjukvara.

I rollen kommer du bland annat att:
  • Samarbeta med både interna och externa parter
  • Ta fram och besluta om lösningsdesign
  • Estimera kostnader och tid
  • Formulera och följa upp kravspecifikationer
  • Ansvara för att lösningar lever upp till det önskade behovet
Teamet Develop & Solution ingår i Stadiums IT-avdelning som består av ca 30 medarbetare. Du rapporterar till Develop & Solution Manager.

Din profil

Vi ser att du är en person som naturligt trivs med att ha många kontaktytor där du intresserar dig för olika parters behov och önskemål samt gillar att ha ett helhetstänk för att, både självständigt och tillsammans med kollegor, designa och visualisera lösningar. Du har förmågan att hitta mönster både i helheten och detaljer samt se nya möjligheter på ett analytiskt och strukturerat sätt.

Vi ser att du har:
  • En gedigen erfarenhet av lösnings- och arkitektarbete
  • Erfarenhet av att leda arbete och projekt med olika intressenter
  • Flytande språkkunskaper, svenska och engelska, i tal och skrift
Det är extra meriterande om du har erfarenhet från och kunskap inom system för supply chain.

Välkommen till Stadium! En arbetsplats där det viktiga i livet värderas - hälsa, hållbarhet och glädje.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Stadium med Skill. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Pontus Lundquist på 070 -462 97 93 alternativt pontus.lundquist@skill.se.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Data & IT, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig?

Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och laganda är några av de grundstenar som gjort att det lilla familjeföretaget från Norrköping blivit en av Nordens största sportkedjor. Men vi stannar inte där. Genom innovation och enkelhet fortsätter vi att utvecklas med nya koncept, fler produkter och varumärken på marknaden. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv.

Join the movement.