Release & Service Manager - Stadium

Release & Service Manager - Stadium

Vill du vara med att forma och skapa framtidens retail? Stadium är redan nu på många sätt ledande inom området och har nyligen tagit stora kliv för att fortsätta satsningen där de nu siktar på att ha en IT av absolut högsta klass.

Vi söker nu dig som vill vara del av denna framtid och leda ett kompetent team med både bred och djup kompetens inom applikationer, integration och drift.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara ansvarig för att leda teamet inom Release och Service som består av ca 10 medarbetare. Teamet arbetar agilt och ansvarar för att organisationen har det systemstöd som behövs samt att applikationer och plattformar är rätt integrerade, konfigurerade och optimerade. Du arbetar både strategiskt och operativt då det är ditt ansvar att sammanhålla planering av releaser, säkerhetsfrågor och driftsäkerhet.

I rollen ingår bland annat:
  • Att coacha och stötta medarbetare både i teknik och process
  • Releaseplanering
  • Budgetansvar
  • Ansvar för avtal inom applikationer
  • Personalansvar
  • Att bilda intern ledningsgrupp tillsammans med tre andra chefer på avdelningen
Du kommer bli del av den interna IT-avdelningen på Stadium som består av ca 30 medarbetare. Du rapporterar till Chief Digital Officer.

Din profil

Vi söker dig som vill vara med på Stadiums resa att fortsatt bygga en IT avdelning av högsta klass, både med teknik och arbetsprocesser. För att trivas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av liknande roller och är trygg i ditt ledarskap där du sätter fokus både på grupp och individ. För att hålla ihop planering av arbete och team krävs att du är strukturerad och har förmågan att hålla koll på helheten, både kopplat till affär, system och medarbetare.

Vi ser att du har:
  • En god teknisk grund och förståelse
  • Erfarenhet av att leda andra med direktrapporterande medarbetare
  • God kunskap i agil metodik och erfarenhet av att coacha medarbetare
  • Flytande språkkunskaper, svenska och engelska, i tal och skrift
Välkommen till Stadium! En arbetsplats där det viktiga i livet värderas - hälsa, hållbarhet och glädje.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Stadium med Skill. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Pontus Lundquist på 070 -462 97 93 alternativt pontus.lundquist@skill.se.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Data & IT, IT-Chef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig?

Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och laganda är några av de grundstenar som gjort att det lilla familjeföretaget från Norrköping blivit en av Nordens största sportkedjor. Men vi stannar inte där. Genom innovation och enkelhet fortsätter vi att utvecklas med nya koncept, fler produkter och varumärken på marknaden. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv.

Join the movement.