Application Engineer - Stadium

Application Engineer - Stadium

Vill du vara med att forma och skapa framtidens retail? Stadium är redan nu på många sätt ledande inom området och har nyligen tagit stora kliv för att fortsätta satsningen där de nu siktar på att ha en IT av absolut högsta klass.

Vi söker nu dig som vill ta ansvar för att skapa säkra och stabila middlewarelösningar som möjliggör en hög leveranshastighet över tid med automation och kontinuerlig integration.

Dina arbetsuppgifter

Du blir här del av teamet Release & Service som består av ca 10 medarbetare där du ansvarar för gränslandet mellan infrastruktur och lösningar/applikationer.

I rollen arbetar du med utveckling och effektivisering av Stadiums middleware inkluderande integrationer, databaser och plattformar för affärsapplikationer oavsett om de finns lokalt och i molnet. Du kommer att arbeta nära kollegor för att förstå verksamhetens utmaningar och önskemål och därefter utforma högkvalitativa och säkra integrationer som realiseras av både dig själv och Stadiums partner för drift och utveckling.

I rollen kommer du:
  • Besluta om teknikval, prioritet och riktning
  • Beställa mot externa samarbetspartners
  • Konfigurera och hantera miljöer
  • Rekommendera och besluta om lösningar
Teamet Release & Service ingår i Stadiums IT-avdelning som består av ca 30 medarbetare. Du rapporterar till Release & Service Manager.

Din profil

För att trivas i rollen ser vi att du är en person som trivs med många kontaktytor och att skapa goda tekniska förutsättningar för att andra ska kunna utföra sitt jobb snabbare, enklare och säkrare. Det är av vikt att du har förmågan att lyssna in, förstå och analysera komplexa utmaningar för att kunna presentera lösningsförslag samt kravställa mot leverantör. Vi tror att du uppskattar att arbeta både med helhet och detaljer samt har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete för att på bästa sätt komma framåt.

Vi ser att du har:
  • En relevant teknisk högskole- eller universitetsutbildning
  • Tidigare arbetserfarenhet inom området
  • Goda kunskaper om databaser, integration i molnet (gärna Azure) och API-hantering
  • Flytande språkkunskaper, svenska och engelska, i tal och skrift
Välkommen till Stadium! En arbetsplats där det viktiga i livet värderas - hälsa, hållbarhet och glädje.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Stadium med Skill. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Pontus Lundquist på 070 -462 97 93 alternativt pontus.lundquist@skill.se.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig?

Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och laganda är några av de grundstenar som gjort att det lilla familjeföretaget från Norrköping blivit en av Nordens största sportkedjor. Men vi stannar inte där. Genom innovation och enkelhet fortsätter vi att utvecklas med nya koncept, fler produkter och varumärken på marknaden. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv.

Join the movement.