Student? Vi söker klädesmodeller till Stadium!

Student? Vi söker klädesmodeller till Stadium!

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd till Stadium. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om tjänsten eller företaget ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (Elin.Karlsson@studentwork.com).Dina arbetsuppgifter


Som klädesmodell kommer du att visa upp kläder och skor för fotografering till Stadiums hemsida. Vid fotograferingen kommer både kropp och ansikte att synas, och bilderna kommer att publiceras på Stadium hemsida och eventuellt i andra reklamkampanjer. Fokus kommer dock att ligga på produkterna och du kommer att jobba tillsammans med fotografer och produktkoordinatorer i Stadiums fotostudio och centrallager.

Arbetstempot är ganska högt och arbetstiderna kan variera. Du ska kunna arbeta minst tre timmar/vecka men även finnas tillgänglig för heldagsarbete vid behov. Arbetat du en heldag är arbetstiderna mellan 09:00 - 15:00. Om samarbetet fungerar bra finns även möjlighet att utföra modelluppdrag på andra avdelningar på Stadium.

Övrigt:

Placeringsort: Norrköping

Omfattning: Deltid, vid behov

Arbetstider: Varierat, mellan 09:00 - 15:00

Din profil

Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och är flexibel nog att hoppa på ett roligt extra jobb! I linje med Stadium som sportkedja ser vi det meriterande om du är aktiv med ett intresse för träning. Vi söker dig som ser på detta uppdrag långsiktigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att stå framför en kamera eller av fotografering.

Krav för tjänsten är att du mäter från cirka 180 cm lång och uppåt, har en standardiserad storlek och uppfyller vissa mått som krävs för att passa i testkläderna. Mer information om mer exakta storlekar ges vid intervjutillfälle. Skicka gärna med bild i din ansökan.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 dec 2019 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stadium är en av Europas största sportkedjor och vill inspirera samt ge fler människor möjligheten till ett aktivt liv. Stadiums grundstenar är energi, mod och team spirit vilka tillsammans med alla medarbetares passion och tävlingsanda har hjälpt företaget på sin tillväxtresa. Till Norrköping söker nu Stadium modeller som kan jobba extra vid behov. Stadium jobbar utifrån olika mått och storlekar och mer information ges om dessa vid intervjutillfälle.