Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd som konsult till Stadium. Hela rekryteringsprocessen hanteras av Studentwork och frågor om rollen eller Stadium ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (Elin.Karlsson@studentwork.com).Dina arbetsuppgifter


Som retuschör kommer du att genomföra enklare retuscher av bilder samt frilägga dessa. Arbetet sker i ett högt tempo och innefattar att du hanterar stora mängder filer. Du kommer främst att arbeta i Adobe-programmen med fokus på Photoshop och hantera RAW-filer.

Din profil

Vi söker dig som studerar på universitet eller Yrkeshögskola med en inriktning mot grafisk design, kommunikation eller marknadsföring. Du ska ha goda kunskaper i Adobe-programmen med fokus på Photoshop och ha möjlighet att jobba några timmar varje vecka samt lov. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i båda tal och skrift.

Som person tror vi att du som söker är strukturerad och lösningsorienterad. Du är kreativ och har ett öga för färg och form. Vi tror också att du flexibel, lätt kan prioritera i dina arbetsuppgifter och kan arbeta i ett högre arbetstempo. Extra kul är det givetvis om du delar Stadiums vision om ett aktivt liv.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 mars 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stadium är en av Europas största sportkedjor och vill inspirera samt ge fler människor möjligheten till ett aktivt liv. Stadiums grundstenar är energi, mod och team spirit vilka tillsammans med alla medarbetares passion och tävlingsanda har hjälpt företaget på sin tillväxtresa. Till sitt servicekontor i Norrköping har Stadium nu ett nytt behov av en retuschör för extrajobb med start omgående.