Inbound Logistics Manager till Stadium i Norrköping

Inbound Logistics Manager till Stadium i Norrköping

ValueOne söker för omgående start en Inbound Logistics Manager för ett 9-12 månader långt konsultuppdrag hos Stadium i Norrköping.

Om rollen
Som Inbound Logistics manager ansvarar du för ett väl fungerande varuflöde från leverantör till bolagets tre distributionscentraler, där ditt ansvar slutar när varan är inkvitterad och redo för plock. Du leder och driver ett påbörjat förändringsarbete där digitalisering ligger i fokus för en mer hållbar och effektiv Inbound-process. Som ledare för gruppen ansvarar du för att på ett positivt sätt bidra till arbetsklimatet och bedriva ett ledarskap enligt Stadiums grundvärderingar High Five: Energi, Enkelhet, Laganda, Innovation och Passion.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Leda och utveckla medarbetare i Team Inbound och ge rätt förutsättningar för att nå avdelningens mål.
  • Upphandling av samtliga frakter inom ditt ansvarsområde.
  • Utveckla, automatisera och driva digitalisering av de system och processer som ingår i ditt ansvarsområde.
  • Strukturera och optimera inflödet för både E-handel och butiksdistribution.
  • Uppföljning och utveckling av leverantörskvalitet och agera kravställare när kvalitetsmål inte uppfylls.
  • Se till att berörda medarbetare inom din grupp och på distributionscentret samt leverantörer ges den support och utbildning som krävs.
  • Framtagning av prognoser.
Erfarenhet och kompetens
Till uppdraget söker vi dig som har logistikutbildning på högskolenivå eller motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt. För att bli framgångsrik i rollen bör du vara en trygg och kommunikativ ledare och ha kunskap och erfarenhet från framgångsrikt arbete med Inbound Logistics. Du har arbetat i större logistiksystem och har stor erfarenhet från att jobba med frakt, tull och FOB-leverans. Du är van vid prognosarbete och är en kompetent relationsbyggare med erfarenhet av förhandling med leverantörer på internationell nivå. Som person är du serviceinriktad och nyfiken. Vi ser gärna också att du är pedagogisk och har viss utbildningsvana. Har du erfarenhet från import från Mellanöstern och Asien är detta meriterande. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Marcus Ljung på telefon: 070-518 74 41.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning, Distribution, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 juni 2021 (43 dagar kvar)