VI VÄXER OCH FORTSÄTTER VÅR POSITIVA UTVECKLING!
God tillströmning av uppdrag och starkt förtroende från våra kunder gör att vi nu utökar personalstyrkan ytterligare och söker en rörsvetsare till vår avdelning i Norrköping.
Du kommer att arbeta med rörsvetsning i materialgrupp 1 och 8. Du ska vara en kvalificerad svetsare inom metod 111 och 141 samt har giltiga SS-EN-ISO 9606-1 certifikat inom området. Arbetet kräver även kunskap om rördragning/montage av rör. Meriterande är kunskap och erfarenhet av att använda verkstadsmaskiner som kantpress, vals och dylikt. Tjänsten innefattar även en del enklare mekaniska arbeten. B-körkort är ett krav för anställning.
Mer info
Kontaktperson Mike Nilsson
Telefon 0703243900
Email Mejla Mike Nilsson
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stathoga.se
Sista ansökningsdag 3 maj 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ståthöga MA Teknik är ett modernt underhållsföretag med lång tradition. Med nytänk, innovativa idéer och arbetssätt vill vi tillsammans med våra kunder utvecklas och hitta nya lösningar. För oss står kunden alltid i fokus.

Rätt typ av underhållsinsatser har en direkt positiv inverkan på industrins lönsamhet, miljö och resursanvändning. Genom att bistå med kompetent personal, högkvalitativa produkter och mycket erfarenhet vill vi vara en stark underhållspartner och resurs. Läs mer om våra verksamhetsområden på vår hemsida eller kontakta någon av våra medarbetare för mer information.