Servicetekniker Spabad / Poolbranschen

Servicetekniker Spabad / Poolbranschen

Hydropool Norrköping växer och söker nu en servicetekniker. Tjänsten är på heltid vardagar 09:00 -18:00.

Ditt geografiska arbetsområde kommer främst vara Östergötland men även angränsande landskap.

Hydropool är ett kanadensiskt fabrikat av spabad och swimspa. Fabriken ligger i Toronto, Kanada. Vi har funnits i Sverige sedan 1997 och har idag 10 butiker runt om i landet. Huvudkontor och centrallager ligger i Stockholm. Vi är sedan flera år tillbaka en av Sveriges största aktörer inom premiumsegmentet på spabad och swimspa marknaden.

Dina arbetsuppgifter:

Utföra Service samt installation av spabad och swimspa.

Utbildning och driftgenomgång av produkterna vi säljer, på plats och via telefon till slutkund.

Löpande inventera samt beställa reservdelar

Boka in leveranser med kund och leverera spabad.

Stå i butik och sälja våra produkter samt hjälpa våra kunder som behöver support.

Vem är du?

Tidigare erfarenheter i all ära, men vi lägger absolut störst vikt vid din personlighet och arbetsmoral. För att passa in på denna tjänst bör du vara lösningsorienterad med hög ansvarskänsla. Du tycker om att arbeta praktiskt, fysiskt och på egen hand. Du klarar av att ta egna beslut och jobbar effektivt. I utbyte får du en fri roll där du har stor möjlighet att påverka upplägget av din arbetsdag. Vi erbjuder våra anställda löpande utbildningar både på huvudkontoret i Stockholm samt på fabriken i Toronto.

Vi ser att du har väldigt god kommunikationsförmåga och behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Du är även viktigt att du har god förståelse för engelska.

Du har inga problem att spendera mycket tid i bilen då det kan vara långa avstånd mellan jobben. Du klarar även att arbeta utomhus under årets alla månader.

Vi söker dig som har:

B-körkort

Meriterande för tjänsten är:

Körkortsbehörighet BE, eller C.
Behörighet inom EL
Bakgrund från vvs eller elbranschen.
Kunskap om vattenkemi

Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten i februari 2020, eller enligt överenskommelse.

Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstiden löpt ut.

Skicka in cv + personligt brev till

samir@hydropool.se
011 - 333 06 14
Mer info
Kontaktperson Samir Zahirovic
Telefon 011-333 06 14
Email Mejla Samir Zahirovic
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hydropool.se
Sista ansökningsdag 14 jan 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Sverige sedan 1997...

Hydropool är en kanadensisk premium-tillverkare av Spabad och Swimspa. Alla våra bad har byggts på fabriken i Toronto sedan slutet av 70-talet. Hydropool är synonymt med kvalité, design, långa garantier och fantastisk service. Alla våra butiker har egna serviceteam och vi har reservdelar till 20 år gamla bad på hyllan på vårt stora centrallager i Stockholm.


Vi är ensamma på marknaden om att ha spabad som rengör sig själva via våran patenterade self-cleaning funktion vilken automatiskt vacuum-dammsuger botten av spabadet från tyngre smutspartiklar.

Hydropool har funnits i Sverige sedan 1997 och har över 10 butiker runt om i Sverige. Butiken i Norrköping öppnade våren 2015 och är Hydropools största butik i Sverige. I vårat showroom hittar du alltid cirka 10-15 modeller av spabad och 3-5 modeller av swimspa.

Vår vision

Vi vill på ett sätt som kräver minimalt engagemang från dig som kund kunna erbjuda dig ett avbrott i vardagen i form av avkoppling och njutning med dina nära och kära.

Kvalitet, engagemang och kundnöjdhet är 3 ord som präglar vår verksamhet. Hos oss kommer du som kund i första hand och vi värdesätter långsiktiga kundrelationer. Att handla hos Hydropool är ett tryggt köp.