Utesäljare sökes till Skyltdepån

Utesäljare sökes till Skyltdepån

Skyltdepån är en grossisttillverkare av skyltarlösningar och samarbetar uteslutande med återförsäljare av skyltar. En skylt kan ha en mängd olika former och tekniska lösningar. Vi skräddarsyr det mesta utifrån våra standardiserade tillverkningsprocessen. Vi har komplett tillverkning från akryl/aluminiumplåt till färdig skylt. Arbetet inkluderar fräsning, svetsning, lackering (pulver/våt) och installationen av LED-moduler. Vår kund designar och monterar skyltar på fasader i hela Norden vilket kompletterar helheten för slutkunden.

I rollen som säljare kommer du identifiera nya affärsmöjligheter samt förvalta befintliga kunder genom att skapa långsiktiga affärsrelationer. Du förstår kundens affärsmöjligheter och på vilket sätt våra lösningar kan bidra till värde. I din roll utbildar du kunden och kan påvisa de olika fördelar som finns med vår produktportfölj. Eftersom alla företag söker sitt unika uttryck krävs stor kreativitet för att vinna affärer tillsammans med våra återförsäljare. Du besöker dina kunder, som finns i Sverige och Norden, vilket innebär att resor förekommer ofta i tjänsten. Du kommer att arbeta brett mot enskilda skyltåterförsäljare eller franchisetagare för kedjor.

Vem är du?

Det viktigaste för oss är din attityd, ditt driv och din vilja att vara med och bidra till vår fortsatta framgång. Din energi är engagerande och sprider glädje till kunder samt kollegor. Du har ett intresse för skyltar och att de ska lyfta fram slutkundens förmåga att synas. Förmågan att utbilda andra inom skyltdesign och tillverkningsmetoder kommer vara en naturlig del av vardagen. Din tekniska kunskap för produktionsteknik och belysningsbegrepp kommer sannolikt naturligt från din bakgrund. Det finns en gedigen kunskap som vi vill sprida till återförsäljaren genom ditt engagemang.

Gymnasial utbildning, goda kunskaper i svenska och engelska och B-körkort är ett krav.

Ansökan

Tjänsten är på heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Sista ansökningsdatum är 2021-05-16

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan starten i Norrköping har Skyltdepån utvecklat, producerat och marknadsfört egna skyltsystem för inom- och utomhusbruk. Skyltdepån är fabriken där din skylt skapas av kunniga och kreativa hantverkare, med decennier av erfarenhet, hög kvalitet och lång hållbarhet. Vi erbjuder ett av marknadens bästa skyltsystem som är såväl profilerande som vägledande. Detta erbjuds av skyltexperter vilket innebär att kunderna får den totalekonomiskt bästa funktionslösningen. Detta åstadkommes genom långsiktiga relationer med våra kunder, underleverantörer och återförsäljare.
Läs gärna mer om oss på www.skyltdepan.se