Sommarjobb - industri Norrköping

Sommarjobb - industri Norrköping

Är du student och vill arbeta extra under sommaren? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I denna spännande roll som produktionsmedarbetare hos en av våra trevliga kunder kommer du att få möjlighet att följa processen från start till färdig produkt som är redo att levereras till kund. Din uppgift kommer att vara att stötta upp medarbetarna på olika positioner i produktionen och hjälpa till där det behövs för dagen. Arbetsuppgifterna varierar och innebär både att du behöver kunna arbeta praktiskt och även att du har förmågan att se vad som behöver göras för stunden och utföra dina arbetsuppgifter med noggrannhet. Du behöver också ha en god initiativförmåga och vi ser att du är kvalitetsmedveten samtidigt som du kan arbeta i ett högt tempo . Du kommer i början av uppdraget genomgå upplärning samt handledning och lära dig mycket av arbetet på plats.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi vidare att du:
  • är 18 år fyllda
  • Studerar på 100% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på 75%.
  • Har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift
Arbetet är förlagt tre dagar varje vecka och arbetstiderna är 07:00-16:00.

Din profil

Som person är du kvalitetsmedveten och tar stort ansvar för det arbete du utför. Vidare bör du också trivas med att arbeta både självständigt och i grupp. Du som person tar egna initiativ, gillar att växla mellan olika arbetsuppgifter och inte är rädd för fysiskt arbete.

För oss på Skill och våra kunder är säkerheten viktigast, därför är det av stor vikt att du arbetar på ett strukturerat och säkert sätt. Du kommer i början av din anställning få ta del av rutiner och dokument som skapar förutsättningar för att kunna utföra arbetet säkert. De dokument du kommer få ta del av är på svenska och det är därmed av stor vikt att du förstår och kommunicerar obehindrat på svenska.

Ansökningsförfarande

Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum om vi träffar rätt person så vänta inte med att söka! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Emma Angervåg: emma.angervag@skill.se, 0705-56 67 36.

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 4 juni 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos oss på Skill är våra medarbetare det viktigaste vi har och vi är måna att våra medarbetare trivs och mår bra på jobbet. Skill är i dagsläget Östergötlands största rekryterings- och bemanningsföretag, vilket innebär att ett jobb hos oss ger dig ett stort kontaktnät och ökar dina chanser för att få ditt drömjobb. Vi sätter stor stolthet i att vara en seriös aktör inom bemanningsbranschen som erbjuder schyssta villkor till alla anställda. Självklart är vi anslutna till kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag till våra anställda.