Industriarbetare till sommaren

Industriarbetare till sommaren

Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta inom industrin i sommar!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta inom industrin, allt från truckförare, montörer och operatörer till dig som har ett intresse av mek och teknik. Vi har många olika tjänster inom industrin där vissa kräver mer behörigheter och erfarenhet än andra men ett driv och intresse kommer man långt med.

Arbetstider inom industri kan variera från dagtid till skiftgång. Vi söker dig som vill sommarjobba men på många platser kan det finnas goda chanser till förlängning.

Din profil

Vi söker dig som gillar att arbeta praktiskt och är tekniskt intresserad eller gillar att meka och vill arbeta med montering. Har du förarerfarenhet och truckkort är det extra intressant. Vi ser gärna att du har gått något industriprogram eller har motsvarande intressen och arbetslivserfarenhet.

Ansökningsförfarande

Låter dessa områden intressanta? Skicka in din ansökan redan idag så vi kan hitta din matchning! Vi kommer att tillämpa löpande urval och vi tar inte emot ansökningar via mejl men vid frågor går det bra att kontakta ansvarig rekryterare Sandra Backelin via mejl sandra.backelin@skill.se eller på telefon 011-19 94 68.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas bland industriföretag och tror på att rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt.

Inför sommaren så har vi ett flertal härliga kunder som söker personal till industrin.