Arbetsledare till Norrköpings Hamn

Arbetsledare till Norrköpings Hamn

Arbetsledare, Containerterminalen
Norrköpings Hamn är mitt i en utvecklingsfas där man lämnar Inre hamnen och växer ännu mer i Pampushamnen. För att möta framtidens krav på ökade godsvolymer, effektiv logistik och större fartyg söker vi nu en arbetsledare som vill vara med på hamnens spännande utvecklingsresa!

Om företaget
Norrköpings Hamn är en av landets större hamnar, med många nationella och internationella kunder. Verksamheten drivs av Norrköpings Hamn AB som ägs av Norrköping Kommun. Hamnen har en central roll i utvecklingen av regionen som ett starkt logistikläge. Bolaget befinner sig i en spännande fas med en långsiktig utveckling av företagets organisation, nya affärsområden och en planerad utbyggnad av hamnanläggningen.

Dina arbetsuppgifter
Produktionen i en hamn handlar inte bara om att lasta, lossa och lagra gods. För att möta kundernas krav på flexibilitet, service och effektivitet handlar det också om att göra det till intelligent terminaldrift och skapa logistiskt smarta, långsiktiga lösningar. Att hantera gods smidigt, snabbt med kloka transporter innehållande miljöperspektiv, den senaste tekniken och en varsam maskinhantering. Detta är en utmaning som handlar om människor, sjöfart och logistik.

Som arbetsledare kommer du att ansvara för att planera, leda och fördela terminalarbetet i containerhamnen. Du får en bred roll där du arbetar med operativa driftsfrågor och att planera produktionen både på kort och lång sikt. Det kan handla om alltifrån personal, maskiner, service, kvalitet och arbetstider till att planera för nya kunder. Då arbetsplatsen på många sätt är en riskfylld miljö läggs stort fokus på säkerhets- och arbetsmiljöfrågor och arbete med dessa frågor är en viktig del av din vardag.

Du kommer att ha personalansvar för ett team om cirka 10-15 medarbetare som jobbar skift, i dagsläget tvåskift. Dina arbetstider följer teamets och innefattar även beredskap. Du samarbetar tätt med dina arbetsledarkollegor och terminalchefen. Tillsammans jobbar ni med långsiktigt förbättringsarbete för att utveckla både arbetssätt, arbetsmiljö och era medarbetare.

Din profil
För den här rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet från en arbetsledande roll inom exempelvis hamn, transport, logistik, lager eller industri i en organisation som präglas av förändring och högt uppsatta mål. Du känner till logistikkedjans aktörer, godsflöden och transporter. Du är en van och trygg ledare som vet vad det innebär att driva ett modernt ledarskap i ett bolag i förändring. Genom att bygga relationer, skapa engagemang och delaktighet bland dina medarbetare når du uppsatta mål. Som person är du strukturerad, kommunikativ, prestigelös och lyhörd.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum om vi träffar rätt personer så vänta in med att söka!

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Martina Lundahl på 011-199472 eller martina.lundahl@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info