Hjullastarförare

Hjullastarförare

Vi söker nu dig som har industrivana, erfarenhet av att köra hjullastare och som inte är rädd för att hugga i.

Dina arbetsuppgifter

Som hjullastarförare är du en viktig del i det dagliga logistikflödet. Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att arbeta med in- och utgående material, det innebär att lasta, lossa och flytta material med hjullastare. Du utför löpande underhåll, enklare service och städning av maskiner enligt gällande rutiner. Det krävs att man är en lagspelare och problemlösare som samarbetar väl med sina kollegor då man arbetar i mindre arbetsgrupper.

Arbetet kommer vara förlagt på 2-skift.

Din profil

För att passa i den här rollen tror vi att du är praktiskt lagd och har ett tekniskt intresse. Vi söker dig som är strukturerad och ordningsam i ditt arbetet och har erfarenhet av att köra hjullastare samt har ett högt säkerhetstänk i ditt arbete. Vi ser att du är social och trivs med att arbeta tillsammans med kollegor då ni är flera som personer i arbetsgruppen som jobbar tillsammans.

För tjänsten är det krav på behörighet för att köra hjullastare samt meriterande om du har behörighet för godshantering.

Ansökningsförfarande

Vi jobbar med löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsterna eller rekryteringsprocessen, välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på Skill, Sandra Backelin på sandra.backelin@skill.se, 011-199468.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kunden är en större industri med delar av sin verksamhet belägen i centrala Norrköping.