Målmedveten och erfaren truckförare sökes till CEOS i Norrköping!

Målmedveten och erfaren truckförare sökes till CEOS i Norrköping!

Är du en skicklig truckförare med mångårig erfarenhet av motviktstruck? Är du en lagspelare som tycker om att jobba i en mindre arbetsgrupp?
Just nu söker vi en truckförare med erfarenhet inom byggvaruhandeln till CEOS i Norrköping.

Dina arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift är orderplock där du med hjälp av motviktstruck plockar olika typer av byggmaterial i trä som sedan ska emballeras och skickas till kund. Då arbetet kräver god precision är erfarenhet kring lastning med motviktstruck ett krav, viss kunskap av byggnadsmaterial sedan tidigare är meriterande.

Arbetstid är vardagar 07-16.

Tjänsten är till att börja med ett konsultuppdrag hos oss på SKILL men med god chans till anställning hos kund.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att med hjälp av motviktstruck packa och transportera olika typer av byggmaterial. Som person ser vi att du är intresserad av och har kunskap om olika typer av trä- och byggmaterial. Då du kommer ingå i en arbetsgrupp om fem personer är det viktigt att du är en lagspelare, att du tänker laget före jaget.
Krav för tjänsten är
  • Truckkort B1
  • God erfarenhet av att köra motvikstruck
  • Tidigare erfarenhet av arbete inom byggvaruhandel eller brädgård
  • God datorvana
Som person ser vi att du är driven och engagerad i ditt arbete. Då det ofta förekommer tunga lyft i arbetet bör du ha god fysik.

Ansökningsförfarande

Låter detta som något för dig? Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Johanna Lindquist, johanna.lindquist@skill.se

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 17 dec 2020 (24 dagar kvar)