SITECH Sverige AB rekryterar Servicetekniker med placering Östergötland.

SITECH Sverige AB rekryterar Servicetekniker med placering Östergötland.

SITECH växer och utökar nu med en Servicetekniker i Östergötland. Gillar du att arbeta under eget ansvar och gillar teknik? Då kan jobbet vara något för dig!

SITECH Sverige är auktoriserad återförsäljare av Trimbles Våg, maskinstyrning och mätteknikprodukter för entreprenadbranschen samt för marina byggkonstruktioner och havsbaserande projekt. SITECH tillhandahåller marknadsledande mätprodukter, vilket gör att företaget också får utvecklas med de senaste innovationerna och det gör arbetet väldigt roligt och energirikt.

Nu söker vi dig som har ett stort intresse för teknik och vill jobba som servicetekniker. Du kommer att forma och styra ditt arbete mycket själv. Är du en problemlösare ut i fingerspetsarna? Samtidigt som du är engagerad, positiv och har lätt för att ta kunder? Då kan du vara den vi söker.

I din roll som servicetekniker Östergötland så utgår du ifrån ditt hem och reser inom din region med bilen som SITECH förser dig med.

Dina arbetsuppgifter består av att hjälpa Sitechs kunder med;
  • Installationer av maskinstyrning och vågsystem
  • Service & reparationer
  • Rekommendationer av produkter
  • Leveransutbildningar
  • Proaktiv arbete för våra kunder på våra produkter
Vi letar efter dig som är:
  • En problemlösare
  • Kompetent, social och engagerad som vinner förtroende dagligen
  • Självständig och strukturerad
  • Kommunicerar på både svenska & engelska i tal & skrift
  • Innehar B-körkort
Din bakgrund:

Vi ser att du har gedigen erfarenhet och kunskap inom teknik. Du klarar av att installera, felsöka och reparera. Vi vill även att du har grundläggande kunskap inom hydraulik och besitter svetskunskaper.

Har du tidigare erfarenheter inom mätteknik så är det ett stort plus men inget krav

SITECH Sverige erbjuder en arbetsplats där hierarki inte existerar, de värderar alla sina medarbetas röst och det är viktigt för dem att du blir en del av teamet. SITECH strävar alltid efter att deras medarbetare ska växa med företaget. Du kommer få en gedigen inskolning och introduktion och löpande utbildningar.

SITECH Sverige AB samarbetar med Lernia i den här tillsättningen, men din anställning blir direkt hos SITECH.

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 12 aug 2022 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos SITECH får du jobba med marknadsledande mätprodukter. Du hamnar i ett företag där hierarkier inte är det viktigaste och där du kan göra din röst hörd. Med ett etablerat varumärke i ryggen har du stora möjligheter att växa tillsammans med företaget och utvecklas i din roll. Du får en gedigen inskolning och löpande utbildningar.