Administrativt Ansvarig till Secure State Cyber AB i Norrköping

Administrativt Ansvarig till Secure State Cyber AB i Norrköping

Vill du vara med och bidra till ett tryggare samhälle? Tycker du om att ständigt utvecklas och lära dig nya saker? Då har vi utmaningen för dig!

Vi söker nu en Administrativt Ansvarig att förstärka vårt team med.

Tjänsten

I rollen har du ansvar för de administrativa stödtjänsterna inom ledningssystem/kvalitetsledning, administration, ekonomi, marknadsföring, säkerhet och kvalité. Du kommer arbeta i nära samarbete med VD och affärsområdeschefer och stödja i det dagliga arbetet genom att bistå och koordinera det strategiska och operativa arbetet.

Tjänsten lyder direkt under VD. Du är placerad på vårt kontor i Norrköping.

Vi erbjuder

I rollen erbjuds du intressanta och stimulerande arbetsuppgifter. Du får möjlighet att arbeta med många olika delar av verksamheten samt mot spännade kunder i olika brancher. Hos oss är det viktigt att alla utvecklas och mår bra. Vi satsar därför mycket på kompetensutveckling och hälsa.

Vi har fräscha kontor i centrala Stockholm, Norrköping och Lund, samt ett systerföretag i Halifax, Kanada.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleexamen inom relevant område. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska (tal och skrift).

För att lyckas i rollen ser vi att du har goda ledaregenskaper. Du är vidare serviceinriktad såväl som handlingskraftig med en positiv inställning. God förmåga att organisera ditt arbete är av största vikt i tjänsten och vi tror att du uppskattar att skapa struktur.

Värderingar

Förtroende och tillit är en förutsättning för god informationssäkerhet och vi agerar därför alltid professionellt med integritet och respekt. Vi sätter kunden i centrum samt utgår från kundens förutsättningar och behov. Samarbete och arbete i team utgör grunden för våra leveranser. Vi är prestigelösa och låter våra kunder stå i centrum.

Vår gemensamma kompetens och samlade erfarenhet utgör en viktig del av den verktygslåda vi använder för att lösa våra uppgifter.

Ansökan

Är du den vi söker? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2019-01-25. Du ansöker genom att antingen fylla i ansökningsformuläret eller mejla gunilla.ek@securestatecyber.com och bifogar CV och personligt brev samt dina betyg från högskola/universitet.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Mats Olofsson 0708 - 54 18 78.

Om Secure State Cyber AB

Secure State Cyber är ett oberoende kunskapsföretag och har sedan 2005 varit verksamma inom informations- och cybersäkerhetsområdet. Våra kunder är främst stora internationella företag i privat sektor samt myndigheter, landsting, kommuner och försvar. Vi befinner oss nu i en mycket expansiv fas där vi nu söker nya kompetenta och trevliga kollegor. Vårt mål är att globalt bli en av de bästa och mest respekterade inom området informations- och cybersäkerhet.

Läs gärna mer om oss här:https://securestatecyber.com/om-oss/
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 mars (48 dagar kvar)