Solution Sales

Solution Sales

Solution Säljare, frekvensomriktare

Som solution säljare inom Industry säkerställer du införsäljning av systemlösningar inom området frekvensomriktare till OEM, Industri och SystemIntegratörer med fokus på utvalda kundområden (exempelvis livsmedelsindustri, VA).

Vi söker en kollega till vårt Solution Sales-team inom Industry Business där du kommer ha ansvaret för att bearbeta, skapa och utveckla kundrelationer. Du har i tidigare roller skapat framgång med en hög hitrate och vill nu utvecklas vidare.

Du får eget ansvar för operativa och strategiska säljmål inom området samt kommer i nära samverkan med andra verksamheter inom företaget uppnå övergripande operativa och strategiska mål.

Dina ansvarsområden
  • bearbeta mål-/nyckelkunder med innehåll affärsmöjligheter operativt och strategiskt.
  • förbereda, etablera och utveckla affärsmöjligheter.
  • vårda och underhålla befintliga affärsförbindelser.
  • utveckla interna relationer och samarbete i Schneider Electric.
  • eget budget- och resultatansvar.
Till din hjälp finns ett väl sammansvetsat team med produktspecialister och supportingenjörer.

Vi söker dig
med cirka 5 års erfarenhet av en liknande roll. Du ska vara tekniskt kunnig och du har en kommersiell approach. Det är viktigt att du kan skapa förtroende ute hos våra kunder. Du ska gilla att arbeta i matris och i en global organisation med många kontaktpunkter. I denna roll ingår mycket resor i tjänsten även med övernattningar, varför det är ett krav att du innehar B-körkort. För att bli framgångsrik i rollenbehöver du vara mycket kundorienterad och verkligen drivas av att göra affärer och uppnå tydliga mål. Eftersom relationer är en central del i ditt uppdrag, bör du även vara en lagspelare som med lätthet skapar och underhåller relationer, såväl internt som gentemot våra kunder. Du har också en hög teknisk förståelse och kompetens. Vi ser med fördel att du är placerad i Eskilstuna men är även öppna för diskussion kring detta.

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Hos oss är det viktigt att ha det roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Har du frågor om tjänsten
ring gärna Georg Lannge, Sales Manager Solutions, tfn 010-478 34 01 och vill du berätta mer om dig själv och varför du tycker att detta är rätt tjänst för dig ring Anna Sevenheim, Talent Acquisition Specialist 010-478 23 90.

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget

Schneider Electric är en global specialist inom energihantering och automation. Med en omsättning på €24,7 miljarder under FY2017, hjälper våra 144.000 medarbetare kunder i över 100 länder och bistår dem i hanteringen av energi och processer på sätt som är säkra, tillförlitliga, effektiva och hållbara. Från enklaste strömbrytare till de mest komplexa automationssystemen, så förbättrar vår teknik, mjukvara och service sättet som våra kunder hanterar och automatiserar sina verksamheter.
Mer info
Kontaktperson Georg Lannge
Telefon 010-478 34 01
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://schneider-electric.com/se
Sista ansökningsdag 1 juli (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Schneider Electric är en global specialist inom energihantering och automation. Med en omsättning på 27 miljarder Euro under 2015, 160 000+ medarbetare och verksamhet i mer än 100 länder, hjälper vi kunder att hantera energi och processer säkert, pålitligt, effektivt och hållbart. Från enklaste produkt till komplexa system bidrar vår teknik, programvaror och tjänster till att förbättra drift och automation av våra kunders verksamheter. Vår uppkopplade teknik omformar branscher, utvecklar städer och berikar tillvaron. På Schneider Electric kallar vi det Life Is On.