Vi söker glada medarbetare i Norrköping!

Vi söker glada medarbetare i Norrköping!

Söker du ett jobb där du kan göra skillnad och samtidigt har möjlighet att utvecklas? Vill du vara del av ett härligt och engagerat sälj-team som trivs tillsammans, samtidigt som du är med och bidrar till att familjer får ett säkrare och tryggare hem? Nu har du möjlighet att bli en del av ett av Sveriges karriärföretag och vårt team i Norrköping. http://karriarforetagen.se/foretag/sector-alarm/

Tjänsten

Det går bra för oss på Sector Alarm och många kunder vill ta del av våra tjänster. Norrköping är ett av våra expansiva områden där efterfrågan är stor, därför ska vi nu tillsätta ytterligare två heltidstjänster på vårt kontor. Vi jobbar med att boka och genomföra kundmöten i Norrköping med omnejd. Du träffar kunden öga mot öga i deras hem och presenterar våra tjänster, stämmer av kundens samt skräddarsyr en trygghetslösning för just deras hem.

Då vi vänder oss till privatmarknaden är arbetstiden är förlagd till eftermiddag - kvällstid.

Vem är du?

Vi söker nu dig som är intresserad av att jobba med försäljning och drivs av utmaningar.
Dina personliga egenskaper kommer att vara avgörande för den här tjänsten. Har du erfarenhet av ett serviceinriktat yrke där du är van att träffa människor sedan tidigare är detta meriterande, men ej ett krav. Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister

Välkommen att skicka in din ansökan.

Du förväntas
  • Vara öppen för nya utmaningar
  • Vara förbättringsvillig i ditt arbetssätt
  • Vara en pålitlig representant för företaget
Vad kan vi erbjuda?
  • Frihet och stort ansvar i ditt arbete
  • Att förmedla marknadens mest kompletta tjänst
  • Dagliga utmaningar och högt satta mål
  • Hårt arbete som lönar sig
Vad kan Sector Alarm erbjuda dig?

Som anställd på Sector Alarm finns det stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer att få gå vår 5-stegs utbildning i försäljning och kundrelationer, Sector Way Academy. Du kommer tillsammans med din chef arbeta för att du ska utvecklas i din roll.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Annonsen kan stängas ner tidigare än utsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Michaela Annerstedt
Telefon 0733703262
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sectoralarm.no/
Sista ansökningsdag 22 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata hem.

Vi har idag 385.000 privatkunder och är den näst största aktören på den svenska marknaden för hemlarm och trygghet i bostäder. Sedan etableringen 1989 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Norden. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige och Irland.

Vårt långsiktiga mål är att bli det ledande företaget för hemlarm i Europa!