IT-koordinator till SVEMO

IT-koordinator till SVEMO

Har du ett sinne för struktur och vill arbeta i en organisation med trevlig atmosfär och prestigelös miljö där medarbetare uppmuntras att utvecklas och tänka kreativt? Har du även ett brinnande intresse för IT? Då har vi jobbet för dig! Svemo, Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet, söker en IT-koordinator.

Om tjänsten
Som IT-koordinator på SVEMO kommer du att ha det övergripande ansvaret över IT-driften på kontoret, allt från first line support för medarbetarna så deras arbetsdag flyter på utan hinder till att stötta och hjälpa medlemmarna med deras frågor. Det är en roll där du kommer arbeta med stora kontaktytor, samarbeta med externa parter i skapandet av nya system och IT-satsningar.

Det är en roll där du kommer vara kommunikativ mot SVEMO:s medlemmar, med en god pedagogisk förmåga kunna förklara, leda och lösa deras problem. Mycket av arbetet kommer att skötas från Norrköping men det kommer finnas vissa resdagar där du förväntas resa både inrikes och utrikes.

I din roll som IT-koordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ansvara för IT-infrastrukturen hos SVEMO
  • Löpande kontakt med externa aktörer
  • Problemlösning, stora som små
Om dig
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning, gärna inriktad mot IT/nätverk, eller annan erfarenhet av IT i en kontorsmiljö. Vidare är det starkt meriterande om du har jobbat med IT-support innan. Som person har du även ett stort intresse för IT och en vilja att fördjupa sina kunskaper inom det.

Vidare ser vi att du som person drivs av service, tycker att det är roligt att vara med och vidareutvecklare nuvarande system. Du drivs även av att utveckla dig själv och lära dig nya kunskaper. I övrigt är du social, är en lagspelare och tar stolthet i det som du gör. Det är meriterande om du har erfarenhet av att vara engagerad i någon idrottsrörelse.

Viktigt för tjänsten är:
  • Kunskap inom nätverk/infrastruktur
  • Servicekänsla
  • IT-intresse
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om SVEMO
Arbetsplatsen är Svemos hus i Norrköping, beläget vid Vrinnevi park. SVEMO är riksförbundet för motorcykel- och snöskoterförbundet som är en del av Riksidrottsförbundet. Det är SVEMO som hjälper motorcykel- och snöskoterklubbarklubbar som finns i hela Sverige med koordinering av tävlingar och licenser till aktiva. Arbetsmiljön är familjär och präglas av alla frivilliga som arbetar i de 470 medlemsföreningarna ute i landet och de närmare 150 000 medlemmarna.

För mer information om SVEMO, gå in på deras hemsida: http://www.svemo.se/sv/.

Om anställningen
SVEMO har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco och frågor om ansökan besvaras av Adecco.

Självklart har Svemo kollektivavtal och vill att de anställda ska må bra och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag. Anställda på Svemo omfattas även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
  • Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Jacob Allard via 08 - 100 500 eller via mail jacob.allard@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

SVEMO, IT, Infrastruktur, Motorsport, Motorcykel, Snöskoter
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Data & IT, Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 okt (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.