Ekonomiadministratör till STMicroelectronics

Ekonomiadministratör till STMicroelectronics

Dina arbetsuppgifter

Till STMicroelectronics söker vi nu en administratör med fokus inom ekonomi. I rollen kommer du att jobba brett med uppgifter inom administration och ekonomi på produktions- och utvecklingssiten på Händelö i Norrköping. Du kommer till en arbetsplats som kännetecknas av utveckling och förändring men även högt engagerade medarbetare. Tillsammans med fyra kollegor agerar ni administrativt stöd för verksamheten. För dig som medarbetare innebär det att du får möjlighet att jobba självgående och med eget ansvar.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Upprätta och följa upp inköpsrekvisitioner
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Investeringsuppföljning
  • Skatt och momsdeklaration
  • Tid- och lönerapportering
  • Delta i och driva olika effektivitetsprojekt
  • Arbeta med processutveckling
Din profil

Vi söker dig som har god administrativ erfarenhet och är har erfarenhet av att arbeta i en liknande roll inom ekonomi. Dina främsta arbetsverktyg är affärssystemet SAP och Excel och du behöver därför ha goda kunskaper i Excel samt någon form av affärssystem. Har du arbetat med SAP är det mycket meriterande.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom ansvarskänsla, initiativförmåga, samarbetsförmåga och flexibilitet. Du har lätt att kommunicera med personer på olika nivåer och i olika roller, såväl internt inom ST som med externa parter. Du kommer att arbeta med ett engagerat team och vi letar nu efter ytterligare en person med stort intresse och engagemang i sitt arbete.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Har du kunskaper i italienska är det meriterande.

Ansökningsförfarande

STMicroelectronics samarbetar med Skill i rekryteringsprocessen för den här tjänsten. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig Martina Arrelid, martina.arrelid@skill.se, 011-19 94 72. Vi jobbar med löpande tillsättning och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Martina Arrelid
Telefon 011-199472
Område Norrköping
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 1 okt 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

STMicroelectronics Silicon Carbide AB ligger på Händelö i Norrköping och har ST som majoritetsägare sedan februari 2019. Företaget hette ursprungligen Norstel AB och är ST:s kompetenscentrum inom kiselkarbidmaterialteknik. Företaget har utvecklat kiselkarbid i 20 år, först vid Linköpings universitet och sedan 2006 i en produktionsanläggning i Norrköping. Vi fokuserar på utveckling och pilotproduktion av kiselkarbidskivor (SiC) för STs fordonsmarknad. Vi driver ett 2000 m2 produktionsområde med en anläggning och utrustning som körs dygnet runt.