Privatrådgivare Entreprenör till SEB i Norrköping

Privatrådgivare Entreprenör till SEB i Norrköping

SEB är en ledande nordeuropeisk finansiell koncern med internationellt perspektiv. Vi tillhandahåller finansiella tjänster för företag, institutioner och privatkunder. Vi vill bidra till hållbar tillväxt och göra skillnad för våra kunder, aktieägare, medarbetare och samhället i stort. Vår bank grundades 1856 av en entreprenör och vi brinner för att hjälpa entreprenörer att lyckas och följa alla våra kunder genom hela livsresan. Genom vår expertis och höga servicenivå skapar vi möjligheter för våra kunder att fatta välgrundade beslut så att de kan förverkliga sina affärsambitioner och mål. Nu och för framtiden. Vill du vara en del av SEB?
Är du målmedveten och vill göra skillnad för våra kunder och bygga långsiktiga relationer? Tänker du alltid kund först och vill samtidigt bidra till SEBs affär genom rådgivning? Då kommer du trivas i rollen som Privatrådgivare Entreprenör hos oss! Vi söker nu Privatrådgivare Entreprenör till vårt kontor i Norrköping.
Vad du kommer att göraI din roll som Privatrådgivare Entreprenör kommer ditt fokus vara att ge råd och bygga relation med ägare och ledningsgrupp på våra kundföretag. Du kommer att jobba i nära samarbete med alla roller på kontoret såsom Service Managers, Företagsrådgivare, Private Bankers och Pension- och försäkringsspecialister för att erbjuda hela SEB till kunden.
Vidare kommer du vara en viktig del på kontoret för att skapa framgång och ge goda kundupplevelser. Du kommer främst att arbeta med rådgivningsmöten för privatpersoner enligt vår metodik genom både fysiska och digitala möten. Vi fäster stor vikt vid att du går igenom kundens hela ekonomi för att säkerställa en hållbar framtid för kunden. Du kommer att ha en viktig roll i att få in hela kundens privataffär och din försäljning utgår från kundens behov.
Stort fokus ligger på att arbeta proaktivt och boka in kunder till rådgivningsmöten. Proaktiviteten handlar om att delta i nätverksaktiviteter och därmed bygga ett kontaktnät lokalt med såväl samarbetspartners som näringslivet. Du kommer även följa med våra företagsrådgivare på kundbesök. Att proaktivt kontakta befintliga kunder som inte varit i kontakt med oss på länge är för dig ett självklart arbetssätt.
Vem vi letar efterVi letar efter dig som gillar möten med människor och att ge råd. Du är en lagspelare som brinner för service och är duktig på att bygga långsiktiga relationer samt gillar att hitta nya affärsmöjligheter. Du ser förändring som en möjlighet och vill vara med i den hållbara och digitala omställning SEB gör just nu. Ett starkt självledarskap, drivkraft och ett gott affärsmannaskap är viktiga egenskaper i den här rollen. Relevant produkt- och tjänstekunskap samt erfarenhet av kreditarbete är meriterande. Du är även nätverksinriktad och senior i din framtoning. Vi ser gärna att du är etablerad i näringslivet och/eller bland mäklare i Norrköping med omnejd samt har ett stort kontaktnät och vill leva staden.
Rollen kräver en SwedSec-licens (inkl. certifiering försäkringsförmedling) samt bolånelicens och det är meriterande om du redan har samtliga. Om du saknar någon kommer du få möjlighet att erhålla den.
Vad vi erbjuderDet finns hundratals olika karriärvägar på SEB, det betyder att en karriär hos oss verkligen är vad du gör den till. Att arbeta inom SEB ger dig även tillgång till en mängd olika fördelar och förmåner, allt från hälsa till en bra balans mellan jobb och fritid samt hållbarhet På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att driva tillväxt och innovation, leverera service i världsklass till våra kunder samt skapa värde för samhället i stort. Läs mer om hur det är att jobba på SEB här; www.sebgroup.com/career
Välkommen med din ansökanBifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag men senast 30 Juli 2022
. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kontorsschef Camilla Karlsson på mail; camilla.karlsson1@seb.se

Since our start 160 years ago, SEB has been guided by a strong belief that entrepreneurial thinkers combined with innovative companies are needed to create a better world. We are here to enable them to achieve their ambitions and succeed in both good and difficult times. We are the business engine of the bank, providing the financial expertise our organizational and private customers rely on. We do so with focus on our customers' needs, commitment to quality and trust, and an entrepreneurial mindset to continually improve our services. Read more: https://sebgroup.com/
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)