Junior rådgivare inom tjänstepension

Junior rådgivare inom tjänstepension

Har du ett stort intresse för försäkring och pension och vill hjälpa människor till en tryggare och rikare vardag? Vill du utvecklas mot en roll som försäkringsrådgivare i ett ledande bolag?

Söderberg & Partners Norrköping söker en kommunikativ civilekonom med starkt personligt driv som vill utvecklas tillsammans med oss. Vi söker dig som vill investera tid och engagemang i ett företag som är berett att satsa på dig.

Du kommer att få arbeta med det senaste inom digital rådgivning, plattformen iRåd, vilket är vår rådgivningstjänst som riktar sig mot anställda med avtalspension. Vi letar efter dig som värdesätter långsiktiga relationer och ser en utmaning i att alltid leverera den mest optimala lösningen. För oss är det viktigare att du är driftig, uthållig och nyfiken än att du har stor erfarenhet. Vi arbetar med tydliga mål och regelbunden uppföljning och det finns stora möjligheter att utveckla tjänsten mot mer personlig rådgivning.
  • Har akademisk examen inom ekonomi/finans
  • Har ett stort intresse för försäkring/privatekonomi
  • Är mycket socialt kompetent med hög moral och etik
  • Är affärsdriven, förtroendeingivande och pedagogisk
  • Har lätt för att samtala inför och med en grupp
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi rekryterar löpande så registrera gärna dina uppgifter så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Placering: Olai Kyrkogata 40, Norrköping

Tillträde: Snarast, efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2021-05-09

Kontaktperson: Jan-Allan Fredriksson, 0734 - 25 29 07

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.
Mer info
Kontaktperson Jan-Allan Fredriksson
Telefon 0734-25 29 07
Område Norrköping
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?