Förvaltande rådgivare inom tjänstepension

Förvaltande rådgivare inom tjänstepension

Är du en serviceinriktad rådgivare inom LIV som är nyfiken på nya möjligheter? Brinner du för relationer och optimala lösningar? Söderberg & Partners i Norrköping söker en förvaltande tjänstepensionsrådgivare som med stort engagemang vill driva och utveckla framtidens finansiella rådgivning.

Du kommer att arbeta med att ge kvalificerad tjänstepensionsrådgivning mot både befintliga och nya kundföretag inom segmentet små och medelstora företag. Du ska kunna arbeta både självständigt och i team.

Som rådgivare inom Söderberg & Partners har du tillgång till en gedigen analysavdelning inom försäkringar och finansiella produkter samt ett marknadsledande systemstöd.

Teamet i Norrköping består av 21 medarbetare, både rådgivare och administratörer. Vi har en mycket familjär och trevlig stämning på kontoret där alla tar stort ansvar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Du utgår från kontoret på Olai Kyrkogatan 40 i Norrköping. Resor ingår som en naturlig del i din tjänst.
  • Licensierad tjänstepensionsrådgivare
  • Erfarenhet av självständig individrådgivning
  • Hög social kompetens, moral och etik
  • Affärsdriven, målinriktad och förtroendeingivande
Tycker du precis som vi att ett gott samarbete och bra inställning inte görs av sig självt, det är något vi skapar tillsammans, ser vi gärna att du söker dig till oss!
Mer info
Kontaktperson Jan-Allan Fredriksson, teamledare
Telefon 0734-25 29 07
Område Norrköping
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 juli 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?