Sånart Boxholm AB söker Säljare med kundvård

Sånart Boxholm AB söker Säljare med kundvård

Om tjänsten
Som säljare hos Sånart kommer du att arbeta med att söka upp kunder, boka in möten online eller på plats samt besöka potentiella kunder. Arbetsuppgifter som inköpshantering förekommer. Möjlighet att arbeta hemifrån finns och det kommer, periodvis, att förekomma resande i arbetet. Du kommer att bli anställd av Sånart Boxholm AB, tjänsten är en heltidsanställning med start omgående.

I din roll som säljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Kundkontakt via telefon
  • Mötesbokning och kundbesök
  • B2B-försäljning
Om dig
Vi söker dig som har några års erfarenhet som säljare, din erfarenhet bör innefatta kundvård och B2B-försäljning, Erfarenhet av återvinningsbranschen är meriterande. Vidare ser vi att du som person är driven, social och service-minded.

I denna rekryteringsprocess använder vi oss av arbetspsykologiska tester och eventuellt videointervjuer. Rekryteringsprocessen sker löpande och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Sånart Boxholm AB
Sedan 1989 har Sånart arbetat och erbjudit tjänster baserat på återvinning av batterier, transporttjänster samt försäljning av pall och pallkragar till och från industrin. Sånarts fokusområde inom återvinning är det avfall som klassas som farligt avfall. Vi har bred kunskap inom området samt även förekommande tillstånd som behövs när man ska hantera och transportera det avfall som klassas som farligt avfall.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Marcus Björk via 0736847036.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Säljare, Inköp, Sånart AB, Återvinning, Norrköping, Linköping, Mjölby, Jönköping, Tranås, Boxholm
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida https://sanart.se/
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.