HR-specialist till Rusta, Norrköping

HR-specialist till Rusta, Norrköping

Vad gör HR-specialisten hos oss?
Som HR-specialist på Rusta kommer du arbeta nära våra chefer och medarbetare på ett konsultativt och affärsorienterat sätt för att bygga ett värdeskapande HR-stöd inom ditt område. Ditt område kommer att innefatta en av våra regioner inom försäljning samt vårt centrallager med ca 250 medarbetare. Du kommer ha daglig kontakt med kollegor på både centrallagret, regionen och huvudkontoret. På Rusta är rollen som HR-specialist bred, dina arbetsuppgifter kommer att sträcka sig från rekrytering och introduktion till arbetsrätt, förhandling, rehabilitering och arbetsmiljöfrågor. Du kommer även att få möjligheten att driva förbättringar samt både delta i och driva HR-projekt. Som HR-specialist är det också din uppgift att ständigt utveckla och utmana ledarskapet samt säkerställa att våra värderingar är närvarande och levande i allt vi gör.

Tjänsten är ett föräldravikariat under 12 månaders tid med start omgående. Tjänsten är placerad på vårt centrallager i Norrköping där du rapporterar direkt till HR Manager Sweden. En del resor ingår i tjänsten.

5 viktiga inom Rusta
Livet innanför Rustas väggar är spännande, men också utmanande. För att trivas hos oss och i rollen som HR-specialist kommer du förmodligen även behöva trivas med att det är:
  • Högt tempo i en föränderlig miljö, "det går fort på Rusta" är ett myntat uttryck.
  • Expansivt med fokus på utveckling och tillväxt
  • Prestigelöst med en öppen och inkluderande kultur
  • Nödvändigt att ha en god prioriteringsförmåga
  • Inställningen och attityden som gör skillnaden!

Ett värderingsstyrt företag
Rusta är ett värderingsstyrt företag. Det är med hjälp av våra värderingar som vi kan fortsätta att växa utan att tappa vår identitet och vårt ursprung. Våra värderingar är Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Men vad betyder de egentligen? Läs mer om våra värderingar.

Vad vi letar efter
Om du blir lite extra glad och inspirerad när du läser om våra värderingar, vad vi står för och vart vi är på väg är det ett gott tecken. Erfarenhetsmässigt ser vi gärna att du under några år har arbetat självständigt i en bred HR-roll, gärna i en liknande bransch, samt har en personalvetarutbildning. Erfarenhet av samarbete med lokala fackförbund, arbetsmiljö- och rehabiliteringsfrågor ser vi som mycket positivt. Även god kunskap om arbetsrätt och kollektivavtal samt rekryteringsvana är fördelaktigt för att lyckas i rollen. Då vi är ett internationellt företag krävs det goda språkliga kunskaper i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Sök nu – det är enkelt!
Vi står för enkelhet och det gäller även när man ska söka en tjänst hos oss. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du därför registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Ansök redan idag, dock senast den 28 augusti, 2018. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryterare Anna de Verdier, tel. 070-33 66 456.

Sökord: HR-generalist, HR Business Partner
Mer info
Kontaktperson Anna de Verdier
Telefon 070 33 66 456
Område Norrköping
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.rusta.com/se/
Sista ansökningsdag 28 aug (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder hem- och fritidsprodukter i Sverige, Norge och Tyskland. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta totalt 140 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning.