Lagermedarbetare till godsmottagningen

Lagermedarbetare till godsmottagningen

Vårt centrallager i Norrköping är en modern arbetsplats med ergonomi och arbetsglädje i fokus. I dag jobbar drygt 250 medarbetare här. Just nu söker vi en ny medarbetare till avdelningen för godsmottagning, tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Din roll

I din roll på godsmottagningen kommer du bland annat att jobba med inräkning av ankommande gods, lossning av bilar samt omplock.

På godsmottagningen ansvarar vi för att rätt gods lossas i rätt tid och att Rustas krav på kvalitet efterlevs.

På Rusta sätter vi kunden, varuhuset och låga kostnader i första rummet. Vi arbetar enligt gällande säkerhetsrutiner, riktlinjer och policys. För oss är det av yttersta vikt att Rusta DC Norrköping är en säker arbetsplats. Vi genomför därför slumpmässiga alkohol- och drogtester på arbetsplatsen.

Arbetet hos oss bedrivs vardagar mellan kl. 07-16.

Din profil:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lagerarbete med inriktning mot godsmottagning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Officepaketet samt att jobba i något affärssystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av lagersystemet epix.

Vi ser att du har minst gymnasiekompetens, truckkort med behörighet A 1-4 och B 1-4 och goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Som person är du driven och är van att arbeta i team och samarbetar väl med andra. Du är noggrann, en problemlösare och trivs med att jobba i ett högt tempo.

Våra värderingar

Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. De fungerar som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som ledstjärna i det dagliga arbetet. Det är viktigt för oss att du agerar och levererar i enlighet med våra värderingar.

Sätt igång och ansök!

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning på heltid. Låter det här som en tjänst för dig? Sista ansökningsdag är den 5 oktober.

För att söka den här tjänsten behöver du göra två saker:

1. Fyll i personlighetstestet genom att följa länken nedan:

https://my.assessio.com/rusta-ab-lagerarbetare-till-godsmottagningen

Som en del av urvalet och för att gå vidare i processen behöver du göra testet. Testet mäter egenskaper som är viktiga för arbetet, och ser till att alla sökande bedöms på samma sätt. Testet tar ca 10 minuter att fylla i.

2. Registrera ditt CV och personliga brev genom att klicka "Ansök här".

Observera att båda dessa steg måste vara gjorda för att din ansökan ska vara komplett.
Mer info
Kontaktperson Rusta AB
Email Mejla Rusta AB
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 okt (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga hem- och fritidsprodukter som ger många människor mycket för pengarna. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta över 100 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning.