SÄLJARE - Rittal Scandinavian AB

SÄLJARE - Rittal Scandinavian AB

Är du säljare med stort tekniskt intresse, redo för nästa steg?

Rittal är under expansion och söker nu en säljare för industriautomationsmarknaden!

Rittal arbetar med ett brett produktutbud och flexibla lösningar inom inkapslingsteknik för industriautomation. Vi söker nu dig som vill arbeta som säljare i Östergötland med omnejd, med inslag av Norrland. Du arbetar med att utveckla både nya och befintliga kundrelationer, främst genom uppsökande säljarbete. Resor ingår i tjänsten, övernattningar förekommer.

Hos oss så får du möjlighet att arbeta i ett säljdrivet bolag som är marknadsledande inom inkapslingsteknik för industriautomation och IT/data- och telekomutrustning. Rittal tillhandahåller även komponenter och systemlösningar inom fysisk IT-säkerhet, kompletta datorhallar och säkerhetsskåp.

Som säljare hos oss får du stor frihet under ansvar. Runt omkring dig har du en väl fungerande organisation som möjliggör att du kan fokusera på- och lyckas med dina projekt och affärer. En framgångsfaktor hos oss är att ha en hög aktivitetsnivå och att göra rätt sorts möten inom främst industri. Rollen innebär stor delaktighet inom bolaget där du får ett stort affärsmässigt ansvar. Om du vill bli del av ett framgångsrikt team är Rittal företaget för dig!

Vem är du?

Du som söker har en teknisk bakgrund, gärna med inriktning mot el, automation eller motsvarande erfarenhet. Vi tror att du är en erfaren säljare som är redo att ta nästa kliv in i ett bolag med goda utvecklingsmöjligheter. Det som särskiljer dig från andra är din drivkraft att fortsätta utveckla både dig själv och våra kundrelationer. Hos oss kommer du välkomnas till ett gott gäng med bra atmosfär där du får möjlighet att utvecklas på riktigt!

Som person är du driven, tar mycket egna initiativ och har förmågan att själv se utvecklingsmöjligheter inom ditt område. Det är också viktigt att du kan arbeta mot bestämda mål, såväl i team som självständigt. Du är resultatinriktad, flexibel och har ett stort engagemang.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Dina IT-kunskaper är goda och du hanterar CRM-system med självklarhet.

Placeringsort: flexibel, möjlighet finns att utgå från Rittals kontor i Stockholm eller hemifrån.

I den här rekryteringen samarbetar Rittal Scandinavian AB med FSK Group AB. Ansvarig rekryterare är Alexandra Pettersson, 070-5655673. Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 12 okt 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rittal, som ingår i den tyska koncernen Friedhelm Loh Group, är världsledande inom apparatskåpssystem för industriautomation och fysisk IT-säkerhet. På Rittal Scandinavian AB hanterar 120 medarbetare 5000 artiklar och 3000 kunder. Dessa betjänas från huvudkontoret i Ängelholm, kontoren i Stockholm och Göteborg samt från de norska och danska kontoren i Ski och Köpenhamn. Omsättningen 2022 beräknas till ca 700 MSEK.

Redan från starten var innovationskraft en del av Rittals DNA. 1961 grundade entreprenören Rudolf Loh apparatskåpstillverkningen Rudolf Loh i Rittershausen. Företagets syfte: "Apparatskåp direkt från lagret". Samma år som företaget grundades kom världens första serietillverkade apparatskåp ut på marknaden. 1969 döptes företaget om till Rittal - efter rötterna i Rittershausen i Dietzhölztal. Några år senare är Rittals apparatskåp världsstandard - och det är de än idag.