Drifttekniker

Drifttekniker

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!
Riksbyggen söker en engagerad och ansvarstagande drifttekniker till Norrköping.

Blir du motiverad av ett omväxlande och varierande praktiskt arbete med dagar fyllda av tekniskt underhållsarbete och kundservice, då är detta kanske tjänsten för dig?

Vad ska du göra?
Du kommer att ansvara för tillsyn och skötsel av tekniska installationer så som värme och ventilationsinstallationer samt felavhjälpande och förbyggande underhållsarbete så som filterbyten m.m. Du arbetar även med driftövervakning och larmhantering i bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter och kan även komma att medverka i olika energiprojekt och leda mindre projekt som ingår i kundavtalen.

Våra kunder är främst bostadsrättsföreningar och privata hyresvärdar i Norrköping med omnejd.

Hos oss är datorn och telefonen ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt. Utöver ovan angivna arbetsuppgifterna ingår bl a:
  • Anläggningsskötare för fastigheternas sprinkler- och brandlarmsystem
  • (Utföra systematiskt brandskyddsarbete i främst kommersiella fastigheter)
  • Tilläggsarbeten från beställare
  • Administration, t ex kundrapportering, energistatistik, arbetsorderhantering, fakturahantering etc.
Vem är du?
Vi söker dig med driftteknisk utbildning och en bred kompetens inom värme-, ventilation- och kylsystem samt styr & reglerteknik eller motsvarande kompetens med relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande med elutbildning eller motsvarande erfarenhet.

Eftersom tjänsten innebär mycket kontakter med kunder och entreprenörer krävs det att du är serviceinriktad och lyhörd med en god kommunikationsförmåga. Då du med stor frihet får lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete tror vi dessutom att du är ansvarstagande och självständig.

Du har en god förmåga att arbeta administrativt och har en god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal och skrift.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Tjänsten som drifttekniker är en tillsvidareanställning med en inledande provanställning de första sex månaderna. Tillträde enligt överenskommelse.

B-körkort är ett krav.

Din ansökan skickar du till oss via https://www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/ senast den 2021-03-07. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag!

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta leveranschef Elisabeth Eriksson, elisabeth.eriksson@riksbyggen.se

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden - utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.riksbyggen.se/
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Som medarbetare vill vi att du ska känna att du är viktig och delaktig. Vi vill att du tydligt kan se hur du bidrar till att vi når våra mål. Inom Riksbyggen arbetar vi kontinuerligt med att utveckla såväl ledarskap som medarbetarskap. Engagemang, ansvar, förtroende och samarbete är våra hörnstenar.