Områdesansvarig till Rentalux!

Områdesansvarig till Rentalux!

Är du en relationsskapande problemlösare som vill vara med på Rentalux tillväxtresa i Norrköping? Trivs du i en flexibel roll där du får styra din egen vardag? Då är detta tjänsten för dig. Ansök redan idag då urval sker löpande!

Information om tjänsten:

Professionals Nord söker för Rentalux räkning en områdesansvarig. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du anställs direkt hos Rentalux. Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Rentaluxs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Rentalux hjälper företag att hitta boende för sina anställda nära deras arbetsplats.Tillsammans med deras erfarna samarbetspartners erbjuder de lägenheter, hus, hotell och vandrarhem från en vecka till flera år. De expanderar och söker nu en områdesansvarig som ska utgå från Norrköping, och där resor ingår i tjänsten.

Du erbjuds:
  • En roll med mycket frihet under ansvar
  • Omväxlande arbetsuppgifter
  • Ett företag som värdesätter sina medarbetare
Arbetsuppgifter:

Som områdesansvarig besitter du stort ansvar och har mandat att ta snabba beslut. Vidare kommer du lägga fokus på att skapa, hitta och göra affärer med både nya samt befintliga kunder i regionen. I verksamheten ansvarar du även för kontakt med uthyrarna och sköta in- och utcheckning samt koordinera med städare. Resor förekommer i tjänsten, både över dagen och med övernattning.

Det är en roll som är varierande och arbetsuppgifterna kan komma att ändras över tid, vi ser därför att det är viktigt att du är flexibel som person.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Inköp av möbler
  • Besikta boenden
  • Support till uthyrarna
  • Ta hand om felanmälningar
Vi söker dig som:

Är relationsskapande och hjälpsam då rollen innefattar kundkontakt. Att vara serviceinriktad kommer naturligt för dig och du trivs när det är varierande arbetsuppgifter. Vidare är du händig som person och har en grundförståelse för hur saker och ting i en fastighet fungerar. Du behärskar både svenska och engelska i tal samt skrift då arbetet kräver det. Du har B-körkort då resor ingår i tjänsten. Har du tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen ser vi det som meriterande- men det är inget krav.

Vi tror framför allt att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Rentalux. Du är en person som ser möjligheter och gillar problemlösning.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Norrköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Söderström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Ekonomi, HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://www.rentalux.se/
Sista ansökningsdag 9 juni 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rentalux är ett familjeföretag som är specialiserade på att hitta tillfälliga boenden till företag, med målet att alltid ge den bästa servicen. Företaget grundades i Timrå, men har sen dess expanderat och är numer en av de ledande aktörerna på bostadsmarknaden över hela Sverige samt övriga Skandinavien.