Lastbilsmekaniker

Lastbilsmekaniker

Är du en driven mekaniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker!

Målsättningen är att bli en 100-procentig leverantör av kundanpassade transportlösningar och kompletta serviceerbjudanden med konceptet "One Stop Service". Nu söker vi en duktig mekaniker som vill jobba hos oss och bli en del av framtiden inom Rejmes Lastvagnar.

Mekaniker på Rejmes får möjlighet att arbeta med den senaste tekniken i Volvos moderna drivlina men även dess påbyggnader och släpvagnar.

För att trivas hos oss ser vi gärna att du har:
  • Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse
  • Ett eget driv och intresse av att utvecklas
  • Relevant utbildning
  • Erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker
  • Datorvana
  • Goda kommunikativa egenskaper
  • Ett gott kundbemötande
  • Körkort B (ett krav). C och D är meriterande
  • Kompetens inom hydraulik, däck eller fordonsel är meriterande
Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter bl.a. genom Volvos egen utbildningsskola "Volvo Trucks Academy".

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är på heltid med placering på Rejmes Lastvagnar i Norrköping.

Du skickar din ansökan och CV till jobb@rejmes.se senast 30 maj 2021. Märk din ansökan med "Lastbilsmekaniker Norrköping". Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor kontaktar du platschef Magnus Andersson, magnus.andersson@rejmes.se, 011-21 92 90.
Mer info
Kontaktperson Magnus Andersson
Telefon 011-21 92 90
Område Norrköping
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 juni 2021 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen finns representerad med 25 anläggningar för försäljning, service och reparationer på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

Tage Rejmes Lastvagnar AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Vi är auktoriserade återförsäljare av Volvo lastvagnar och bussar. Företaget bedriver verksamhet inom lastvagn- och bussförsäljning, leasing- och serviceverksamhet samt försäljning av transportutrustning, reservdelar, tillbehör och drivmedel. Företaget har ca 90 anställda och finns representerat i Norrköping, Linköping, Tranås och Motala