Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Ekonom till utvecklande uppdrag

Skulle du beskriva dig som självständig och kommunikativ? Trivs du i roller där du får använda din analytiska såväl som administrativa sida? Då har Randstad rätt uppdrag för dig! Vi söker nu en noggrann ekonom till vår attraktiva kund i Finspång för start i oktober. Känns detta som en tjänst för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss redan idag!

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Finspång

Omfattning:
Heltid, för start i oktober och med uppdragslängd fram tills oktober 2020. Eventuell chans till förlängning.

Arbetsbeskrivning:

Här välkomnas du till ljusa öppna lokaler i vackra Finspång. Bolaget är kända nationellt såväl som internationellt och är globalt ledande inom sitt område. Runt om kontoret finns flertalet lunchmöjligheter samt en vacker natur. På kontoret finns ca 3000 anställda och till kontoret har till större delen öppna kontorslandskap.

Exempel på dina arbetsuppgifter:
  • Administrera företagets portfölj av garantier och remburser till företagets olika projekt, dvs hantera beställningar, ändringar, arkivering och förfall.
  • Granska och ge råd kring dokument kopplat till remburser
  • Svara på prisförfrågningar och göra kostnadsberäkningar
  • Rapportera garantistock till redovisning och koncernfunktioner
Kvalifikationer:

Här behöver du:
  • Högskoleexamen med inriktning på företagsekonomi och finansiering, alternativt flerårig relevant arbetslivserfarenhet.
  • Grundläggande kunskaper inom motpartsriskhantering och internationella regelverk som styr remburs och garantihantering. Erfarenheter ifrån en banks dokumentavdelning eller ifrån annat företag med hantering av likvärdiga arbetsuppgifter
  • Mycket god svenska samt engelska i såväl tal som skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är kommunikativ och har en god relationsbyggande förmåga. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Stämmer detta in på dig? Då kommer du bli en mycket uppskattad kollega hos oss!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-09-30 Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Philip Malm | philip.malm@randstad.se |
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.