Inköpare

Inköpare

Operativ inköpare till spännande uppdrag

Skulle du beskriva dig som driven och målinriktad? Trivs du i roller där du får använda din kommunikativa såväl som administrativa sida? Då har Randstad rätt uppdrag för dig! Vi söker nu en noggrann operativ inköpare till vår attraktiva kund i Finspång för start i oktober. Känns detta som en tjänst för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss redan idag!

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Finspång

Omfattning:
Heltid, för start i oktober och med uppdragslängd fram tills April 2019. Eventuell chans till förlängning.

Arbetsbeskrivning:

Här välkomnas du till ljusa öppna lokaler i vackra Finspång. Bolaget är kända nationellt såväl som internationellt och är globalt ledande inom sitt område. Runt om kontoret finns flertalet lunchmöjligheter samt en vacker natur. På kontoret finns ca 3000 anställda och till kontoret har till större delen öppna kontorslandskap.

Exempel på dina arbetsuppgifter:
  • Orderläggning, leveransbevakning, leverantörsutveckling
  • Samarbete med övriga avdelningar på arbetsplatsen, så som logistik, inköpskvalité, eftermarknad.
Kvalifikationer:

Här behöver du:
  • Minst två års erfarenhet från en inköpsroll.
  • Eftergymnasial utbildning inom inköp, alternativt logistik.
  • God svenska samt engelska i såväl tal som skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Stämmer detta in på dig? Då kommer du bli en mycket uppskattad kollega hos oss!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-09-30 Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Philip Malm | philip.malm@randstad.se |
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 sept (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi ser det som meriterande (ej krav) om du har tidigare erfarenhet från arbete inom internationella bolag.)