Uthyrare till Ramirent i Norrköping

Uthyrare till Ramirent i Norrköping

Om kundföretaget

Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. Vi erbjuder hyreslösningar som förenklar kunders verksamhet. Bland våra kunder märks företag inom såväl bygg- och övrig industri samt offentliga sektorn och privatpersoner.

Ramirent AB ingår i den finska Ramirent koncernen, som har verksamhet i tio länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent -Din lokala maskinuthyrare

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter
 • Hyra ut maskiner och material till kund
 • Kontaktperson och rådgivare vid beställning per telefon och kundmottagning över disk till kund
 • Aktiv i merförsäljningsarbetet
 • Registrera uppgifter i verksamhetssystem
 • Ta emot maskiner och material som kommer i retur från kund
Din profil

Din profil
Vi söker dig som utåtriktad, serviceorienterad och alltid sätter kunden i främsta ledet. Vi ser att du är lösningsorienterad, lyhörd och där du snabbt och effektivt kan identifiera kundens behov. Vidare är du resultatinriktad och ser möjligheterna till merförsäljning. För att trivas i rollen bör du känna dig trygg med att arbeta självständigt, vågar ta egna initiativ samt hjälpa till där det behövs. Då arbetet kräver en del administrativt arbete i system ser vi att du har goda IT kunskaper. Arbetet kräver ett högt säkerhetstänk så vi ser att du är ansvarsfull och noggrann.

Du som söker har
 • Tidigare erfarenhet av maskinuthyrningsbranschen eller närliggande bransch
 • Gymnasieutbildning
 • Erfaren av att arbeta i affärssystem
 • Goda datakunskaper
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Körkort
Meriterande
 • Erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Axiom
 • Truckkort
Om kunden
Vad Ramirent erbjuder
På Ramirents kundcenter arbetar vi tätt tillsammans där samarbete/laganda och god kommunikationsförmåga är förutsättningar för att trivas och göra ett bra arbete. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en internationell koncern som präglas av öppenhet, ständig utveckling och stort engagemang med hög servicenivå.

Du kommer att vara uthyrd som konsult av OnePartnerGroup till Ramirent i sex månader med goda chanser att övergå till kund.
Rekryteringsarbetet sker fortlöpande, men så länge annonsen finns publicerad tar vi emot ansökningar.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 18 feb (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se