Företagssäljare till Sveriges ledande IT-driftföretag!

Företagssäljare till Sveriges ledande IT-driftföretag!

Drivs du av att skapa långsiktiga kundsamarbeten? Är du affärsmässig som person och har ett öga för att finna lösningar på kunders utmaningar? Har du dessutom ett intresse för IT så har du nu möjligheten att söka tjänsten som företagssäljare till vår kund i Linköping!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker i samarbete med vår linköpingsbaserade kund en företagssäljare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos vår kund.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
 • En månads praktisk introduktion av erfarna i branschen
 • Utvecklingsmöjligheten att få arbeta med storkundssamarbeten med bland Sveriges största företag
 • Flertalet olika vidareutbildningar inom IT som stöttar dina försäljningsförutsättningar
 • En flexibilitet lönemodell utifrån dina behov
 • Tillgång till befintliga kunder
 • Möjligheten att påverka din egna lön
Arbetsuppgifter

Som företagssäljare arbetar du med både nykundsbearbetning och via befintlig kundportfölj inom samtliga branscher i regionen runt Linköping med omnejd för att etablera samarbeten av IT och telefonilösningar. Du utgår ifrån kontor i centrala Linköping där du även samarbetar med ca 10 personer beståendes av tekniker samt företagssäljare. Du äger dina egna försäljningsprocesser från ax till limpa vilket inkluderar arbetsuppgifter som att:
 • Identifiera och utveckla nya potentiella kunder för IT samt telefonilösningar.
 • Prospektera, planera och boka besök hos kunder.
 • Arbeta konsultativt mot kund där du kommunicerar lösningar utifrån aktuella förbättringspunkter och utmaningar
 • Följa upp dina kunder samt arbeta efter att skapa långsiktiga kundrelationer.
Vi söker dig som:
 • Har B-körkort.
 • Ett tekniskt intresse.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skift.
Meriterande ser vi ifall du har tidigare erfarenhet av företagsförsäljning, helst inom IT eller telefoni. Vi ser gärna även att du har arbetat med uppsökande försäljning samt en vana för att presentera lösningar för beslutsfattare, VD eller övrig ledande personal.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen, Du är driven, utåtriktad och känner dig trygg i självständigt arbete även om lagarbete förekommer för att lösningsorientera kunders önskemål. Du är målinriktad för att uppnå din budget och ansvarstagande för att upprätthålla långsiktighet.

START: Q1 - 2023
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Niklas Lundberg
Email Mejla Niklas Lundberg
Område Norrköping
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!