Systemadministratör IT, Norrköping, Vikariat

Systemadministratör IT, Norrköping, Vikariat

Vi söker en Systemadministratör till IT-avdelningen i PostNord TPLs verksamhet Region Norrköping. Tjänsten är ett föräldravikariat med start omgående, eller enligt överenskommelse, till och med januari 2024.

PostNord TPL ansvarar för tredjepartslogistiken inom PostNord Sverige. PostNord TPL har verksamhet på sex orter i Sverige; Stockholm, Norrköping, Göteborg, Jönköping, Ljungby och Helsingborg. Våra värderingar är Hållbar, Affärsmässig, Pålitlig och Tillgänglig.

Bli en del av vårt team

PostNord TPLs regionala IT-avdelning erbjuder en utmanande och utvecklande tjänst som systemadministratör i en komplex och omfattande IT-miljö som driftas i egen regi. Genom ett nära samarbete med regionens samtliga enheter säkerställer vi den digitala utvecklingen samt underhållningen av våra system.

I rollen som systemadministratör är du underställd regional IT-chef. Du ansvarar för systemutveckling i våra SCM system - upprättar kravspecifikationer, skapar lösningsförslag, testdokumentation (plan, protokoll och scenarion) samt är testledare. Dessutom ansvarar du för att dokumentera och uppdatera IT rutiner samt ansvara för SCM support - ta emot, utreda, lösa och återkoppla ärenden till verksamheten.

Du har vad som krävs

Vi söker dig som har kompetens inom IT. Du har arbetat med administration och system- /processuppsättning samt arbetat/deltagit i projekt. Du behöver ha goda kunskaper inom logistik och hanteringsteknik. Du har goda kunskaper i Microsoft Office samt behärskar svenska och engelska, i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet/kunskaper av NYCE och/eller liknande system, erfarenhet/kunskap av rapportverktyg som exempelvis fast reports, erfarenhet av att arbeta med TA system så som Nshift och Logtrade och att Du har tidigare erfarenhet av arbete inom lager och logistik.

Du är en person som trivs i en miljö med ordning och reda. Du är noggrann och besitter en god förmåga i planerings- och struktureringsarbete. Som person är du driven och självgående i ditt arbete och trivs i ansvarsrollen. Utöver ovanstående har du en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta såväl enskilt som tillsammans med andra. Då du har många kontaktytor, både interna kollegor och externa, är tydlighet och kommunikation en stor del av din vardag.

Vi levererar

Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en grundlig introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt.

Som medarbetare i PostNord har du förmåner som omfattar både ditt arbetsliv och din fritid. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök

Ansökan: Du söker tjänsten via hemsidan www.postnord.com/sv/karriar/jobba-hos-oss

Sista ansökningsdagen är 31/10. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Björn Spångberg på mail:bjorn.spangberg@tpl.postnord.com eller telefon 072 225 35 57.

Fackliga kontaktpersoner:

Unionen - Mikael Hagdahl: 070-253 71 33.
SACO - Mikael Holmlund: 072-546 13 43.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Postnord AB
Hemsida https://postnord.varbi.com
Sista ansökningsdag 8 okt 2022 (9 dagar kvar)