Timanställda terminalarbetare till Norrköping

Timanställda terminalarbetare till Norrköping

Vi söker drivna timanställda terminalarbetare för bygg- och trädgårdssegmentet till PostNord TPLs verksamhet på Herstadberg i Norrköping. Är du den vi söker?

Arbetsuppgifter:

Som Terminalarbetare arbetar du med att plocka gods efter order, packa gods, genomföra påfyllning, truckkörning, ta hand om returhantering samt arbeta med intag och uttag. Du utför truckvård och håller ordning samt städar på lagret. Det kan även förekomma vissa administrativa uppgifter.

Vi söker dig som:
  • Behärskar svenska i såväl tal som skrift
  • Är självgående och har en social och kreativ förmåga
  • Är ordningsam, serviceinriktad och behjälplig till andra kollegor

Som timanställd förväntas du kunna arbeta minst fyra arbetspass per månad under lågsäsong (september – april) och under högsäsong (maj – augusti) minst sex arbetspass per månad. Passen ska vara förlagda på måndags- eller tisdagskvällar, alternativt dagspass på söndagar och uppgå till minst fem timmar per arbetspass. Under sommarmånaderna (mitten av juni – mitten av augusti) ska du vara tillgänglig för att arbeta heltid enligt schema.

Det är meriterande, men inget krav, om du har truckförarbevis A och B, då truckkörning kan förekomma i dina arbetsuppgifter.

För att trivas i rollen arbetar du proaktivt, har initiativförmåga och drivs av att leverera i tid med hög kvalitet. Du har lätt för att arbeta självständigt men också i grupp. Du är även en person som trivs i en roll där du arbetar mot uppsatta mål.

Anställningsform:
Timanställd. Anställning sker enligt kollektivavtal.

Du får en grundlig introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats där vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt.
Ansökan:

Ansökan till tjänsten sker genom vår portal på
www.postnord.com
under fliken "Karriär".


Sista ansökningsdag är 14:e april 2019.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson:
Svenska Transportarbetarförbundet, Avdelning 4, 010-480 30 04
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 14 apr (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arbetsplats: PostNord TPL AB, Ströbogatan 10, 602 23 Norrköping.

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. PostNord TPL ansvarar för tredjepartslogistiken inom PostNord Sverige. PostNord TPL har verksamhet på fem orter i Sverige;Stockholm, Norrköping, Göteborg, Ljungby och Helsingborg.

Mångfald är en naturlig del av PostNordkoncernens verksamhet. Vi välkomnar dig som, liksom vi, ser på olikheter som en styrka och en förutsättning för konkurrenskraft och tillväxt.