Gruppledare, PostNord TPL. Bauhaus WEB Norrköping

Gruppledare, PostNord TPL. Bauhaus WEB Norrköping

Bli en del av vårt team

PostNord TPL ansvarar för tredjepartslogistiken inom PostNord Sverige. PostNord TPL har verksamhet på sex orter i Sverige; Stockholm, Norrköping, Göteborg, Jönköping, Ljungby och Helsingborg.

Vi söker nu en ny terminalarbetare med gruppledaransvar till Bauhaus Web i Region Norrköping. Du ska stötta ansvarig arbetsledare på avdelningen för utleveranser kvällstid, där arbetsledaren också blir din närmsta chef. Du har ett nära samarbete med din arbetsledare och övriga kollegor på avdelningen.

Om rollen

Du arbetar som gruppledare på avdelningen inleverans, och deltar aktivt med att planera och samordna arbetet. Du hjälper till att planera och prioritera utifrån order, leveransschema och rutiner för olika kunder så att lönsamhet uppnås. Du kommunicerar med gruppen och motiverar mot gemensamma mål. Du har i grunden en anställning som terminalmedarbetare, vilket innebär att arbetet också består av vanligt förekommande terminalarbete, såsom plockning, packning, truckkörning, returhantering och truckvård.

Om dig

Det är ett krav att du har gymnasial utbildning eller motsvarande kompetens. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har truckförarbevis A och B. Vidare så har du god kommunikativ förmåga, du är ordningsam och strukturerad, service inriktad och driven. Du är även en person som trivs i en roll där du arbetar mot och motiverar andra medarbetare mot uppsatta mål. Det är meriterande om du har dokumenterad ledarerfarenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
PostNord erbjuder dig arbete i en dynamisk och förändringsorienterad miljö på en av Sveriges största arbetsplatser. Vi har goda tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom PostNords egen personalstiftelse PostNordPlus och det finns bra utvecklingsmöjligheter.

Vi gör vardagen enklare
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Sverige samt över hela Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Sverige och Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Besök oss på www.postnord.se

Ansök

Du ansöker genom att klicka på "Ansök" nedan i annonsen. Sista ansökningsdag är 2022-07-15. Urval sker löpande och tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdag.

Har du någon fråga om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare Kristina Antic via mail Kristina.antic@tpl.postnord.com

Vi ser fram emot din ansökan!

För fackliga kontaktpersoner se Fackliga kontakter.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Postnord AB
Hemsida https://www.postnord.se
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (20 dagar kvar)