Terminalarbetare med utökat ansvar till PostNord TPL, Norrköping

Terminalarbetare med utökat ansvar till PostNord TPL, Norrköping

Vi söker nu en terminalarbetare som vill arbeta nära ordinarie ansvarig gruppledare på en av enhetens avdelningar. Är du en person som gillar terminalarbete men vill få möjligheten att ersätta gruppledaren vid dennes frånvaro och tycker om att ha extra ansvar på jobbet? Sök till oss!

Bli en del av vårt team

PostNord TPL ansvarar för tredjepartslogistiken inom PostNord Sverige. PostNord TPL har verksamhet på sex orter i Sverige; Stockholm, Norrköping, Göteborg, Jönköping, Ljungby och Helsingborg.

Vi söker en ny medarbetare till kunduppdraget för Stadium Online. Du rapporterar till ansvarig gruppledare och arbetsledare på uppdraget vilka du har ett nära samarbete med. Arbetet är förlagt på kvällstid, lördag-onsdag kl.15:00-00:00.

Om rollen

I rollen som terminalarbetare arbetar du med att plocka gods efter order, packa gods, ta hand om returhantering samt arbeta med intag och uttag av gods. Truckkörning kan även förekomma. Du utför vid behov truckvård och håller ordning samt städar på lagret. Det kan även förekomma vissa administrativa uppgifter samt rapportering. Vid ordinarie gruppledares frånvaro kliver du in som ersättare där du deltar aktivt i gruppens arbete och bidrar till områdets utveckling.

Om dig

Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet av lager och logistik. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du har truckförarbevis A och B med god truckerfarenhet/körvana. Att ha datorvana är ytterligare ett krav. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundens verksamhet samt om du tidigare arbetat med WMS.

Utöver ovanstående trivs du med att arbeta i en miljö där det händer mycket. Du motiveras av att ha särskilda arbetsuppgifter att ansvara över. Du är ordningsam, självgående i arbetet och har god förmåga att samarbeta med kollegor. Att vara serviceintriktad, drivas av att leverera i tid med hög kvalitet och trivas med att arbeta gentemot uppsatta mål är en del av den du är på jobbet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
PostNord erbjuder dig arbete i en dynamisk och förändringsorienterad miljö på en av Sveriges största arbetsplatser. Vi har goda tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom PostNords egen personalstiftelse PostNordPlus och det finns bra utvecklingsmöjligheter.

Vi gör vardagen enklare
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Sverige samt över hela Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Sverige och Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Besök oss på www.postnord.se

Ansök

Du ansöker genom att klicka på "Ansök" nedan i annonsen. Sista ansökningsdag är 2022-07-04. Urval sker löpande och tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdag.

Har du någon fråga eller fundering är du välkommen att kontakta ansvariga arbetsledare Marcus Motander eller Daniel Johansson per mail till marcus.motander@tpl.postnord.com eller daniel.johansson@tpl.postnord.com.

För fackliga kontaktpersoner, se https://www.postnord.com/sv/karriar/kontakt/facklig-kontakt

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Postnord AB
Hemsida https://www.postnord.se
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (10 dagar kvar)