Terminalarbetare Norrköping PostNord TPL, Vikariat

Terminalarbetare Norrköping PostNord TPL, Vikariat

Vi söker nu efter fler drivna terminalarbetare till vårt kunduppdrag för läkemedel på Händelö i Norrköping.


Bli en del av vårt team

PostNord TPL ansvarar för tredjepartslogistiken inom PostNord Sverige. Vi är marknadsledande inom tredjepartslogistik och har verksamhet på sex orter i Sverige; Stockholm, Norrköping, Göteborg, Ljungby, Jönköping och Helsingborg.

Om rollen

I rollen som Terminalarbetare är du underställd arbetsledaren för uppdraget på aktuell avdelning. Du arbetar med att plocka gods efter order, packa gods, ta hand om returhantering samt arbeta med intag och uttag av gods. Truckkörning kan även förekomma. Du utför vid behov truckvård och håller ordning samt städar på lagret. Det kan även förekomma vissa administrativa uppgifter. Vilka arbetsuppgifter du tilldelas baseras på enhetens behov och kan därför variera vilket också innebär att du som terminalarbetare kan få arbeta på flera olika avdelningar.

Om dig

För att du ska trivas i rollen som terminalarbetare är det viktigt att du tycker om att arbeta i en miljö där det händer mycket. Du är ordningsam, självgående i arbetet och har en god förmåga att samarbeta med dina kollegor. Du är serviceinriktad, drivs av att leverera i tid med hög kvalitet och är en person som tycker om att ha en roll där du arbetar mot uppsatta mål. Det är din höga arbetsmoral och vilja att arbeta som driver dig framåt. Du behöver även ha goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom lager och logistik, om du har erfarenhet av kundens verksamhet samt om du tidigare arbetat med WMS, likaså om du har truckförarbevis A och B med truckerfarenhet/körvana.

Du är en person som kan arbeta varierande arbetstider då skiftarbete är vanligt förekommande i tjänsten. Skiftarbetet förläggs på dagtid såväl som kvällstid samt på söndagar. Förändring av arbetstider kan ske under anställningens gång.

Vi erbjuder dig

Anställning sker enligt kollektivavtal. Vi erbjuder allmän visstidsanställning för heltidsarbete. Tillträde sker enligt överenskommelse.

PostNord erbjuder dig arbete i en dynamisk och förändringsorienterad miljö på en av Sveriges största arbetsplatser. Vi har goda tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom PostNords egen personalstiftelse PostNordPlus och det finns bra utvecklingsmöjligheter.

Vi gör vardagen enklare
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Sverige samt över hela Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Sverige och Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Besök oss på www.postnord.se

Ansök

Du ansöker genom att klicka på "Ansök" nedan i annonsen. Sista ansökningsdag är 2022-10-16. Sök redan idag då urval och tillsättning sker löpande!

Har du frågor om tjänsten, är du välkommen att skicka ett mail till hr.handelo@tpl.postnord.com

Observera dock att ansökningar ej mottages via mail.

För fackliga kontaktpersoner, se https://www.postnord.com/sv/karriar/kontakt/facklig-kontakt

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Postnord AB
Hemsida https://postnord.varbi.com
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (16 dagar kvar)