Lastbilschaufför C, PostNord TPL Norrköping

Lastbilschaufför C, PostNord TPL Norrköping

Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar logistik och helhetslösningar i världsklass. PostNord TPL är marknadsledande inom tredjepartslogistik och startar nu upp transportverksamhet i egen regi. Vill du vara med på den elektrifierade resan så är detta ett jobb för dig!


Du & Vi & Jobbet


Som lastbilschaufför hos PostNord TPL är du oersättlig. Du hittar vägen och ditt jobb är del av resan mot emissionsfria transporter. Vi arbetar målmedvetet för att minska vår miljöbelastning och du kommer att vara en viktig del av detta genom att utföra PostNord TPL:s transporter med branschledande teknik och elektrifiering.

Den här tjänsten är en tillsvidareanställning med en sysselsättningsgrad på 100% med start 1 september 2022. Dina arbetstider kommer att vara förlagda på dagtid/kvällstid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och anställning sker enligt kollektivavtal, Transportavtalet.


Vad du kommer att göra


Lastning, hämtning och distribution av pallar samt rullunderreden för kunduppdrag i centrala Norrköping Möta våra kunder samt avsändande kollegor inom PostNord TPL Vara ansiktet utåt för test av ny teknik, initialt eldriven lastbil


Vem du är


Nyfiken och självgående: En stor del av jobbet utför du ensam, men lagandan är viktig. Vi eftersträvar att ligga i framkant med ny teknik inom branschen. Tålmodig & trygg: Livet på väg är en blandning av lugn och stress. Du håller balansen. Ordningsam: Förberedelser och leverans är nyckelord. Liksom ordning och punktlighet. Våra kunder ska kunna räkna med att du och deras försändelser kommer i tid. Har god fysik: Ja, du är stillasittande under färd, men behöver kunna ta i vid hämtning och lämning vilket är frekvent förekommande för uppdrag. För detta behöver du ha en god styrka och rörlighet. Anpassningsbar: Oplanerade saker kräver flexibilitet. Serviceinriktad: Kundrelationer behöver rätt attityd och känsla. Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter högt engagemang och teamkänsla. Utvecklingsmöjlighet finns inom koncernen.


Vad du tar med dig


Gymnasieexamen eller motsvarande C-körkort (CE-körkort är meriterande) Giltigt YKB Giltigt digitalt färdskrivarkort Svenska i tal och skrift God kundservice- och kommunikationsförmåga Positiv attityd och en förmåga att hitta lösningar


Varför vi finns


PostNord TPL är ett helägt dotterbolag till PostNord. PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag, att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord - ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på postnord.se.


Du ska må bra


Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som på våra kunder. PostNord TPL är en stor arbetsgivare som erbjuder schyssta arbets och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal, Transportavtalet.

Vad väntar du på?

Du ansöker genom att klicka på "Ansök" här i annonsen och bifoga ditt CV. Se till att ha betyg redo från gymnasiet alternativ från högre utbildning när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under "övriga filer" och är viktigt för att du ska kunna gå vidare i processen.

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta Transportansvarig Oliver Schultz e-post: oliver.schultz@tpl.postnord.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Postnord AB
Hemsida https://www.postnord.se
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (47 dagar kvar)