E-handels och Digitaliseringsansvarig sökes till PlatinumCars

E-handels och Digitaliseringsansvarig sökes till PlatinumCars

E-handels och digitaliseringsansvarig på PlatinumCars är en ny roll där du får du möjligheten att bygga upp och utveckla detta nya område hos oss. Du ansvarar för den övergripande e-handeln i kombination med operativt arbete som t.ex. inköp, layout, paketering och produktuppdatering, online merchandising, annonsering, taktisk analys sökmotoroptimering och uppföljning m.m.

Rollen innefattar ett övergripande ansvar för att e-handelsverksamheten levererar bästa möjliga kundupplevelse, konvertering och försäljning i linje med rådande varumärkesstrategi.

En viktig del i arbetet kommer att vara att öka försäljningen online samt att synkronisera e-handeln med övriga kanaler. Du kommer även att ansvara för trafikdrivning via digital annonsering och via egna kanaler, såsom nyhetsbrev och sociala medier. I tjänsten ingår löpande uppdatering av platinumcars.se

Ansvarsuppgifter i korthet:
  • Försäljningsansvar för företagets e-handel.
  • Ansvar att driva och utveckla företagets produkter och närvaro online.
  • Utveckla och uppdatera PlatinumCars.se
  • Ansvara för och utveckla närvaron i sociala medier.
  • Samla in och analysera data för att optimera synlighet och försäljning online.
  • Implementering av digitala kampanjer i samtliga digitala kanaler (Facebook, Instagram, AD Words, nyhetsbrev etc.)
Din profil

För att lyckas i tjänsten ser vi att du som söker har ett par års erfarenhet av operativt arbete med e-handel, digital marknadsföring och försäljning. Du har en relevant eftergymnasial utbildning.

Vi tror även att du älskar försäljning. Du har god förmåga att uttrycka dig i skrift, har känsla för layout och design. Du talar och skriver flytande på svenska och engelska.
  • Du har ett genuint intresse för digital marknadsföring och e-handel.
  • Goda kunskaper i Wordpress eller liknande system samt SEO
  • Erfarenhet från analys i Google Analytics
Vi ser att du som söker är en prestigelös teamspelare men som samtidigt gillar att ta eget ansvar och driva frågor självständigt. Du är en "doer" som gör sitt yttersta för att optimera kundupplevelsen med fokus på kvalité och försäljning. Vidare är du en strukturerad problemlösare som har känsla för detaljer.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Sista ansökningsdag är 2021-03-31.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation, Direkt marknadsföring, Mediaplanerare & Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder dig en plats i en ambitiös och säljdriven organisationskultur och en möjlighet att få arbeta med ett fantastiskt starkt och häftigt varumärke.

PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar. 15 år sedan starten med tillväxt varje år och en prognos för 2021 på 1000 bilar sålda. Vi ligger i Norrköping direkt längs med E4:an i Norrköpings norra infart. Vi har ett av Sveriges största Sportbilscenter med 11000m2 utställning och plats för 250 bilar under tak. Även komplett verkstad samt rekond och folieringsavdelning.

Läs gärna mer på www.platinumcars.se