Ekonomiassistent/ Biladministratör sökes till PlatinumCars

Ekonomiassistent/ Biladministratör sökes till PlatinumCars

Trivs du i en roll med variation och högt tempo? Vill du vara en del av ett engagerat team som verkligen sätter stort värde på samarbete och att ha roligt på jobbet?
Då har vi på PlatinumCars tjänsten för dig!


Som ekonomiassistent/ biladministratör innehar du en viktig roll för företaget där du ansvarar för ekonomi och administration kring bilaffären. Du kommer att ha många kontaktytor runt om i vår organisation och varierande arbetsuppgifter. Tyngdpunkten ligger i ekonomirollen där du stöttar organisationen med olika ekonomitjänster avseende försäljning av våra produkter och tjänster.

Dagligen kommer du att hantera:
  • Redovisning och bokslutsavstämningar.
  • I övrigt vanligt förekommande ekonomiassistent uppgifter.
  • Köpeavtal, fakturering och dokumentation runt lån, krediter, inlösen och skatter.
  • Orderregistrering och bilägarbyten.
Dina Kvalifikationer
  • Vi ser att du som söker är minst gymnasieekonom och det är meriterande om du har en KY examen inom ekonomi/ redovisning.
  • Förmodligen är du i början på din karriär och har arbetat 2-3 år på en ekonomiavdelningen med liknande arbetsuppgifter
Din profil

Som person tror vi att du är ansvarstagande, noggrann och ha en god samarbetsförmåga. Du är flexibel och anpassningsbar och trivs i en roll där du har flera arbetsuppgifter igång samtidigt och där du har en viktig funktion för att vår affär ska rulla.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Tjänsten är en direktrekrytering till PlatinumCars.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 16 jan 2021 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PlatinumCars är en av Sveriges största och ledande leverantörer av exklusiva bilar.
15 år sedan starten med tillväxt varje år och en prognos för 2020 på 1000 bilar sålda. Vi ligger i Norrköping direkt längs med E4:an i Norrköpings norra infart. Vi har ett av Sveriges största Sportbilscenter med 11000m2 utställning och plats för 250 bilar under tak. Även komplett verkstad samt rekond och Folierings avdelning.