Driven och engagerad Ställföreträdande med säljansvar till Plantagen Norrköping

Driven och engagerad Ställföreträdande med säljansvar till Plantagen Norrköping

På Plantagen brinner vi för växter. Men framför allt brinner vi för försäljning och våra kunder. Varje dag levererar vi ett levande kundmöte som med inspiration, kunskap och verktyg tar våra kunder närmare naturens positiva kraft. Med över 130 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden och har som vision att vara Nordens härligaste växthus. Tillsammans med våra drygt 2400 engagerade medarbetare som delar våra värderingar om glädje, tydlighet och ägarskap erbjuder Plantagen ett unikt utbud av växter och växtlösningar för att främja ett växande liv!
På Plantagen ska våra kunder få ett kundbemötande och en köpupplevelse i världsklass. Som medarbetare hos oss kommer du att vara Plantagens ansikte utåt och ditt engagemang och positiva attityd är viktigt så att kunden känner sig välkommen hos oss.

Nu söker Plantagen Norrköping efter dig som vill axla rollen som ställföreträdande butikschef hos oss!

Älskar du försäljning och kundservice? Är du en positiv energispridare som tycker om att bygga effektiva och välmående team som har kul på jobbet? Då är det förmodligen just dig vi vill jobba med!

Arbetsuppgifter

I rollen som Ställföreträdande är du butikschefens högra hand. Ni arbetar tätt tillsammans i den operativa driften men också på en mer strategisk nivå. När butikschefen inte är på plats så är du den som har ansvar för butiken. Du har, tillsammans med övriga medarbetare, huvudfokus på att ge våra kunder en utmärkt köpupplevelse.
  • Att arbeta aktivt med sälj- och kundupplevelsen, vara rådgivande och vägledande mot våra kunder
  • Bidra till att butiken har en genomgående hög standard
  • I övrigt förekommande arbetsuppgifter i butik
Kvalifikationer

Vi söker efter dig med ledarerfarenhet och en bakgrund från dagligvaruhandel, detaljhandeln eller liknande bransch där högt tempo och kundservice kännetecknar verksamheten.

Du har förmågan att kunna prioritera rätt arbetsuppgifter i en händelserik miljö och du är duktig på att bygga och utveckla framgångsrika team. Att delegera arbetsuppgifter gör du utan problem och du förstår vikten av att teamet fungerar som ett lag, med dig som lagledare.

Du är socialt skicklig, fylld av positiv energi som sprider sig till övriga gruppen. Du har pondus och har inga problem med att stå för fattade beslut och genomföra dessa med förmågan att få andra omkring dig med på tåget.

Har du trädgårdskunskaper ser vi det som meriterande.

Du behärskar både det svenska och engelska språket både muntligt och skriftligt.

Personliga egenskaper

För att passa i rollen som ställföreträdande hos oss är du driven, utåtriktad, social och en kreativ problemlösare.

Eftersom vi på Plantagen älskar att göra goda affärer så utgår vi från att du är resultatorienterad och målmedveten och att du, precis som vi, drivs av försäljning och att skapa den ultimata kundupplevelsen.

Du tycker om att coacha och vägleda andra och har en positiv och har inställningen att ingenting är omöjligt. Vi tror också att du har en vilja att växa och utvecklas, för att en dag i framtiden själv vilja ta rollen som butikschef.

Vi erbjuder

Roliga och varierande arbetsuppgifter på Nordens största trädgårdskedja.

Goda utveckling- och karriärmöjligheter.

Trevlig arbetsplats med härliga kollegor.

Lön enligt kollektivavtal.

Arbetet innebär varierande arbetstider som inkluderar kvällar och helger.

Du kommer att arbeta i vår butik i Norrköping och tjänsten är en tillsvidareanställning på 38,25 tim/veckan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sista ansökningsdatum är 23/5. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte - skicka in din ansökan redan idag!

För ett växande liv!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.plantagen.se/
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (16 dagar kvar)