Teknisk supportmedarbetare till Phoniro

Teknisk supportmedarbetare till Phoniro

Framgångsrika Phoniro är företaget som med sina smarta tekniska lösningar skapar en tryggare vardag. Är du en kommunikativ person med ett stort intresse för teknisk support, problemlösning och kundärenden kanske rollen som supporttekniker är din nästa utmaning?

Dina arbetsuppgifter

Du kommer bli en del av Phoniros servicecenter som består av varierad kompetens, allt från fokus och förståelse för användarupplevelsen till djup teknisk kunskap. I rollen kommer du att via främst telefon och mail supporta kunder kring tekniska lösningar som digital nyckelhantering, larmsystem och mobilappar. Det är en stor variation på de frågor som kommer in där du främst kommer fokusera på andra linjens support. Framåt i tiden finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget och ta större tekniskt ansvar.

Din profil

I den här rollen lägger vi stor vikt vid din personlighet och vi söker dig som är kommunikativ, prestigelös och ansvarstagande. Förutom detta vill vi att du är van vid att arbeta i Microsoft-miljö och SQL. Har du tidigare arbetat med egenutvecklade produkter ser vi det som en stor fördel. Dina framtida kollegor har alla ett stort intresse för att ta fram innovativa lösningar på komplexa IT-relaterade problem och det är givetvis ett stort plus om du delar den passionen.

Har du även erfarenhet och kunskap inom något av följande är det meriterande:
  • Kunskaper om operativsystem och appar för iPhone- och Androidtelefoner
  • Kunskaper kring nätverk
  • Arbetat enligt ITIL
  • Förståelse för lättare programmering
  • Erfarenhet av vård- och omsorg
De kunder du kommer att jobba med finns framförallt i Sverige men även i andra delar av världen vilket gör att du behöver ha goda språkkunskaper både i svenska och engelska.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Phoniro med Skill. Rekryteringen avser anställning hos Phoniro. Vi jobbar med löpande urval, sök därför redan idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martina Arrelid på 011-199472 eller martina.arrelid@skill.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Martina Arrelid
Telefon 011-199472
Område Norrköping
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Phoniro är ett svenskt bolag med cirka 100 anställda varav cirka 25 sitter på kontoret i Norrköping. Bolaget är en marknadsledande leverantör av välfärdsteknik för äldreomsorg och funktionshinderområdet och vi är en del av ASSA ABLOY. Phoniro Care är namnet på den gemensamma plattformen för Phoniros alla vård- och omsorgslösningar och inkluderar digital nyckelhantering, tid- och insatsuppföljning, larmsystem och e-tillsyn.

Phoniro i Norrköping hittar du centralt på Hospitalsgatan i nybyggda och fräscha lokaler, med en svårslagen utsikt över Norrköping. Idag finns 25 medarbetare på plats som tillsammans skapar en härlig stämning och arbetar med en produkt som verkligen gör samhällsnytta. Phoniro jobbar med egenutvecklade produkter och på plats i Norrköping finns stor kompetens inom både backend-, hårdvaru- och apputveckling.

Kika på ett axplock av vad medarbetarna tycker om att jobba på Phoniro:

"Det finns så mycket kunskap och driv på Phoniro att vara först med att möta framtidens behov i omsorgen, en bransch som kommer att springa på stora utmaningar om några år. Det är så roligt att vara med och utveckla verktyg som jag själv saknade när jag arbetade i hemtjänsten".

"Jag blev direkt imponerad över att det var väldigt drivna och kunniga medarbetare inom Phoniro, vi utvecklar ju både hård- och mjukvara! De flesta av våra produkter är tillverkade i Sverige och jag blir extra stolt över att berätta att vi innehar ett stort antal patent".