Vi söker timanställda till Apotek Hjärtats E-apotek

Vi söker timanställda till Apotek Hjärtats E-apotek

Vill du bli en av många medarbetare hos vår kund Apotek Hjärtats E-apotek. Du kommer välkomnas till en arbetsplats med högt till tak och mycket glädje och skratt!

Vi söker nu efter lagermedarbetare till vår kunds produktion på Apotek Hjärtats E-apotek på Händelö i Norrköping. Du kommer leverera order till privatkunder i hela landet. Beställningarna kommer in från e-handel och fysiska apotek.

Vi söker dig som är intresserad av timanställning då volymerna hos kund är väldigt varierande och de behöver ha in extra personal vid behov.
Dina arbetsuppgifter kommer variera mellan - varuhantering och inventering till traditionellt orderplock och packning av kundorder, samt backpackning av order som har leveranssätt till apotek.

Arbetstider kan variera mellan:

Vardag 06:00-20:00

Lördag 07:15-15:00

Söndagar 08:00-15:00

Du kommer jobba med olika start och sluttider och för att du ska kunna arbeta hos kunden måste du kunna arbeta tider ovan.

Vem är du;

Vi söker dig som är flexibel, utåtriktad och har en förmåga att se lösningar på problem som kan uppstå. Om du har tidigare erfarenhet av lagerarbete så som plockning och packning eller om du har jobbat med apoteksprodukter är det givetvis meriterande.
Du behöver även behärska svenska i tal och skrift.

Hur jobbar vår kund.
Du kommer jobba i ett innovativt företag som växer. De jobbar i en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef.
Kunden strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Låter det som en intressant utmaning för dig? Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram mot att lära känna dig närmre!

Din ansökan;

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev samt så vill vi att du i din profil som skapas lägger till ett foto.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 30 nov (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People levererar effektiva tjänster inom entreprenad, personaluthyrning, utbildning, rekrytering och omställning.