Ta nästa steg som Arbetsledare inom industrin

Ta nästa steg som Arbetsledare inom industrin

Hos oss på Pema People erbjuds fina möjligheter att göra karriär. Detta innebär att vi stöttar dig i din utveckling genom att hela tiden fylla på med erfarenheter och kunskaper samtidigt som du får stöd från din konsultchef. Om du är en organiserad och ansvarsfull person som är nyfiken på nya utmaningar har vi tjänsten för dig! Skicka in din ansökan redan idag!

Vad går arbetet ut på?

Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos ett spännande och stort företag där du bland annat kommer att leda produktionsteamet i det dagliga arbetet och arbeta både i processen tillsammans med teamet och som ledare för teamet. Du kommer att arbeta på produktionsavdelningen tillsammans med fem-tio andra medarbetare. Anställningen inleds med en grundlig introduktionsutbildning där du får lära dig allt du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt.

Vem söker vi?

Till rollen som Arbetsledare inom industri söker vi framförallt dig som är en organiserad och driven person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av arbete inom industrin och arbete i en ledande position, men det här är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har utbildning i ledarskap och har erfarenhet av liknande arbete.

På Pema People är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Frida Andersson
Telefon 072-0502669
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 apr 2021 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.