Nu söker vi en IT-tekniker till våran kund Dialect

Nu söker vi en IT-tekniker till våran kund Dialect

Har du en fallenhet för IT och vill arbeta som IT-tekniker? Lockas du av utmaningar och utvecklingsmöjligheter?
Här får du möjligheten att axla en ansvarsfull roll där kunden ständigt är i fokus.


Arbetsbeskrivning

I rollen som IT-tekniker så har du varierande arbetsuppgifter. Du arbetar i ett sammansvetsat team med flera kompetenta och erfarna kollegor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att konfigurera och installera servrar efter kundens specifika beställning. Detta innebär att du är med i hela flödet, från det att servern anländer till butikslagret tills att den installerats och konfigurerats på rätt sätt och slutligen packas för transportering till kund.
Det förekommer att du åker med ut till kunden för att även koppla upp servern på plats som ett sista steg men även att du genomför nykundsbesök på egen hand.

Kvalifikationer
  • Office 365 - God kunskap inom detta är väldigt viktig då flertalet av Dialects kunder använder detta.
  • Serverhantering / Uppsättning av server - Detta är väldigt önskvärt. Då innefattar det både hantering av befintlig miljö ute hos kund samt leverans och uppsättning av ny utrustning.
  • Certifiering - Ett plus är att ha någon form av certifiering (tex på Microsoft server) framförallt när det gäller server då det kan vara ett krav hos vissa kunder för att få göra leverans och supportärenden.Detta är inte ett krav men det är en merit.
  • Lättare Servicejobb - Man ska kunna utföra enklare servicejobb såsom byten av hårddiskar, minnen eller batterier, samt har bra koll på hanteringen och överflytt av datainformation.
  • Körkort B
  • God förmåga att kommunicera, muntligt och skriftligt.
Ansökan

Är du den vi söker Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Christian Hagenbach på christian.hagenbach@pemapeople.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Denna tjänst är visstid 6 månader via Pema People sedan övertag av Dialect.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Christian Hagenbach
Telefon 0765461042
Område Norrköping
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Pema People AB
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 22 feb (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997.
Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor. Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet.
Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens!